Hvis du har hørt om Eovendo, og vil læse om det rent faktisk kan betale sig at tilmelde sig siden, eller bare vide lidt mere om Eovendo – så læs denne anmeldelse! Denne artikel er en anmeldelse af hjemmesiden Eovendo, og vil gøre det klart hvor meget du ca. kan tjene på at være tilmeldt hjemmesiden. Efter at have været tilmeldt Eovendo i 1 uge, og afprøvet deres forskellige muligheder, og navigeret rundt på deres hjemmeside, kommer der her en anmeldelse af siden og oplevelsen af den.

Hvad drejer Eovendo sig om?

Konceptet hedder Eovendo, og det er Lars Larsen der blandt andet står bag hjemmesiden. Ved at tilmelde sig nyhedsbreve, benytte sig af gode tilbud, teste produkter, se reklamefilm, besvare spørgeskemaundersøgelser eller skrabe nogle skrabelod, kan du optjene point som enten vil blive udbetalt som kontanter eller som et gavekort til en webshop. Det er derfor meningen, at du kan optjene point og derved penge for alt hvad du laver og gør inde på Eovendo. Når du har optjent point, vil alle dine udbetalinger fra Eovendo foregå via Paypal. Du tilmelder dig Eovendo her.

Oplevelsen af at være tilmeldt Eovendo

Det første du ser, når du tilmelder dig Eovendo er en tekst, hvor der står: ”Penge for alt hvad du gør – Lige nu kan du tjene 20-30 kr. i kategorien Nemt og Gratis hver dag”. Efter 1 uge på Eovendo blev der ikke tjent 20 eller 30 kroner om dagen – ikke en eneste af dagene! Hvis du vil op på dette beløb, så skal du benytte dig af et af deres gode tilbud eller rabatter, hvor du derved selv skal bruge penge og købe noget – for derefter at få udbetalt en bonus af Eovendo. Du kan derfor sagtens tjene 20-30 kroner om dagen – nogle af deres tilbud og rabatter giver endda 100 eller 200 kroner i bonus – men dette er dog ikke gratis, da du selv skal punge ud, hvis du vil nærme dig disse beløb.

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge eller få en bonus på Eovendo. Du kan få en bonus på mellem 5 øre til 200 kroner pr. deltagelse af en konkurrence, skrab af et skrabelod eller lignende eller ved brug af et af Eovendos rabatter eller tilbud. For eksempel kan du få 100 kroner i bonus, hvis du tilmelder dig et bettingsite. Dog kræver dette at du selv indbetaler mindst 200 kroner på dette bettingsite. Så du bruger derfor selv penge for at få penge. Derudover kræver mange af Eovendos konkurrencer og tilbud, at du giver lov til at blive kontaktet af deres forskellige annoncører, hvis du vil have din bonus. For eksempel i en Telenorkonkurrence skal du give dem lov til at kontakte dig førend du kan få din bonus på 1,5 kroner. Det samme var gældende med en konkurrence lavet af Tjengo. Hvis du vil have en bonus, skal du oplyse dit navn, nummer og mail – og godkende at deres nyhedsbrev bliver tilsendt til din mail.

Det er derfor svært at tjene penge på Eovendo – i hvert fald hvis du vil op i nogle ordentlige eller store beløb. Men hvis du gør brug af deres rabatter, og herved selv bruger penge, så kan du optjene en bonus på din Eovendo konto. De lette opgaver; som for eksempel at se en reklamefilm, skrabe et skrabelod eller tilmelde sig en nyhedsmail giver omkring 10-20 øre i bonus. Derudover kan du tilmelde dig forskellige sider såsom VIAPLAY gratis i 1 måned eller ”læs magasiner gratis i 1 måned”. Her får du oftest mellem 5-12 kroner. Du er ikke bundet af denne tilmelding, men det kan hurtigt blive en udgift, hvis du ikke husker at framelde dig abonnementet. Der er heller ikke særlig ofte spørgeskemaer eller reklamevideoer. I denne uge har der for eksempel højest være 1-2 om dagen til en værdi mellem 10 øre og 1 krone, hvilket ikke er mange penge om ugen. Hvis man holder sig til tilbud og konkurrencer, hvor man ikke selv skal bruge penge eller tilmelde sig diverse nyhedsbreve, hvor firmaer har ret til at kontakte dig, så er Eovendo ikke en side, hvor du kan tjene gode penge.

Hvis du derfor bare holder dig til de hurtige og nemme tilbud og konkurrencer, hvor du ikke selv skal bruge penge eller modtage mails eller opkald, så kan du tjene omkring 3 kroner om dagen. Hvis du derimod gør brug af deres tilbud og rabatter om ”køb det her produkt og få en bonus på x antal kroner”, så kan du få udbetalt en større bonus. Dog kræver dette som sagt, at du selv bruger penge for at få udbetalt en bonus. Du tjener derfor i sidste ende ingen penge.

Hvis du tilmelder dig diverse nyhedsbreve for at få en bonus, så modtager du adskillelige nyhedsbreve og opkald fra Eovendos annoncører. Der går meget kort tid fra den første tilmelding til en konkurrence, og så har du sikkert allerede modtaget dit første nyhedsbrev på din mail.

Hvilke tilbud og rabatter kan jeg få?

Du kan få flere forskellige tilbud og rabatter på Eovendo. Hvis du gør brug af disse, så får du en bonus som er forskellige fra hvert tilbud. I alt er der lige nu 26 forskellige tilbud og rabatter. Herunder kan du se et udpluk af disse, som er på Eovendo lige nu.

1. Køb en Digital Radio for 499 kroner + 91,06 kroner i porto. Førpris er 1298 kroner. Hvis du gør brug af dette tilbud, så får du 20 kroner i bonus af Eovendo.
2. Køb en Tjengo terrassevarmer for 499 kroner. Nypris er 2999 kroner. Få en bonus på 20 kroner af Eovendo.
3. Opret dig på et bettingsite, og overfør 200 kroner til din konto. Så får du 100 kroner i bonus på Eovendo.
4. Tilmeld dig Gyldendals Bogklub og få 2 valgfrie bøger for 39 kroner. Så får du 20 kroner i bonus af Eovendo.
5. Køb smykker eller boligtilbehør på hjemmesiden Byhenneberg. Du vil få 10% tilbage i bonus på Eovendo af alle dine køb.

Dette er blot 5 ud af de 26 rabatter og tilbud, du kan finde på Eovendo. Så hvis du elsker rabatter og tilbud, så kan du gå ind og tjekke det ud på deres side.

Hvor meget kan man tjene, og hvor lang tid tager det?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at du ikke tjener en formue ved brug af Eovendo. De største bonusser på Eovendo bliver udbetalt, hvis du selv gør brug af deres rabatter eller tilbud på siden. Du tjener derfor ingenting i sidste ende, men bruger dine egne penge for at optjene en bonus. Dog kan du tjene et par håndører ved lige at bruge et par minutter på at se en reklamefilm, skrabe et skrabelod eller tilmelde dig et nyhedsbrev.

Ved brug af tilbud eller konkurrencer uden man selv skal bruge penge, så kan man ca. tjene 3 kroner pr. dag ved bare at skrabe nogle skrabelod eller se en reklamefilm. Hvis du derudover tilmelder dig flere ting såsom VIAPLAY eller lignende, kan du tjene mere. På 1 uge kan du derfor tjene omkring 21 kroner uden at gøre brug af nogle yderligere tilbud eller brug af dine egne penge. Hvis du tjener omkring 3 kroner om dagen, så kan du derfor tjene omkring 1000 kroner om året.

Fordele ved Eovendo
Der er flere fordele ved brugen af Eovendo. Du tjener ikke kun en smule penge på det, men kan samtidigt også deltage i konkurrencer om forskellige præmier. Der har for eksempel været mulighed for at vinde en iPad. Derudover er der 1-2 skrabelodder om dagen, hvor du kan vinde enten penge eller gavekort. Så hvis du har held i konkurrencer, så kunne dette måske være noget for dig!
En anden fordel ved Eovendo er, at du kan tjene penge hvor og hvornår det passer dig, hvis du har noget tid tilovers. Fordelen er herved, at du kan tjene penge, lige når det passer dig. Muligvis er det ikke mange penge, men der er en mulighed for at tjene nogle håndører – og der er en mulighed for at tjene op til 1000 kroner om året.

Ulemper ved Eovendo
Hvis du vil opnå de store bonusser på Eovendo, så er det frem med pungen og gør brug af deres rabatter og tilbud. Du tjener derfor i teorien ikke penge på at gøre brug af deres rabatter, da du selv bliver nødt til at købe noget for at få en bonus. Hvis du går ind på siden Eovendo, så får du hurtigt en følelse af, at dette er en side, som kun indeholder rabatter. Dette gør det meget svært rent faktisk at tjene nogle penge. Derudover skal du forvente at få en masse nyhedsbreve, hvis du deltager i deres konkurrencer eller gør brug af deres tilbud. Du kan også ende med at få et par telefonopkald fra sælgere af de forskellige annoncører, da du ofte skal give dine oplysninger for at få udbetalt en bonus. Størstedelen af mulighederne for at få en bonus på Eovendo er derfor desværre ved at gøre brug af deres tilbud og rabatter. Du opsparer derfor reelt ikke de store bonusser uden selv at bruge penge.

Derudover er der ikke mange spørgeskemaer eller reklamefilm hver dag. Så hvis du ikke selv vil bruge penge, så kan det være svært at tjene andet end få penge. Du tjener kun 10 øre pr. reklamefilm eller 1 krone pr. spørgeskemaundersøgelse, og oftest er der kun 1 eller 2 om dagen. Derudover tager spørgeskemaundersøgelserne ofte 5-10 minutter, og du får kun en bonus på 1 krone. Det tager derfor meget lang tid at optjene nogle ordentlige penge.

Eovendo reklamerer yderligere med, at det er muligt at tjene 20-30 kroner om dagen både nemt og gratis. Dette er ikke muligt medmindre, du selv bruger penge. Nogle muligheder er gratis og giver okay med penge, men disse muligheder kommer ikke hver dag. Det er derfor umuligt at tjene 20-30 kroner nemt og gratis hver evig eneste dag. Yderligere kan det også være svært at komme over de 3-5 kroner om dagen, da der ikke er nok muligheder for at tjene penge medmindre, du selv vil bruge penge.

Skal du tilmelde dig Eovendo eller ej?

Bemærk at Eovendo ikke er til for at du skal kunne leve af det eller gøre dig rig. Eovendo vil ikke give dig en stor indtægt, men er rettere sagt blevet til en skjult rabatklub. Det er muligt at tjene nogle ekstra lommepenge eller få håndører – afhængig af hvad du er villig til at gøre, og om du selv er villig til at bruge penge på deres rabatter og tilbud. Så hvis du er en ægte rabatjæger, eller hvis du leder efter en beskæftigelse som du kan leve af eller tjene gode penge på, så er Eovendo ikke for dig. Men hvis du trænger til en fritidsbeskæftigelse, synes skrabelod og reklamefilm er sjove, ikke har noget imod nyhedsbreve i din mailboks eller opkald fra sælgere, samtidigt med du tjener en smule penge, så er Eovendo en side, du skal tilmelde dig. Alt i alt er Eovendo derfor fint, hvis du vil tjene nogle håndører – men hvis du forventer at tjene mange penge, er det ikke det værd. Så skal du i hvert fald selv punge ud! Hvorvidt Eovendo er tiden værd eller ej, kommer derfor an på, hvor mange penge du forventer at tjene.