Tjen mange penge på at sælge cryptocoins helt uden risiko… for de koster dig ikke en krone! Igennem Insidervidens certificering som Cryptocoin handler lærer du alt hvad du skal vide for at profitere stort på århundredets mulighed!

Det lyder helt underligt at man i øjeblikket kan tjene gratis penge, men i øjeblikket er vi I en tidsalder hvor en helt ny type penge ser dagens lys… og du kan få dem ganske gratis, hvis du bare ved hvordan… og det står dig helt frit for at sælge dem når det passer dig bedst!

I 2009 startede spiren til en helt ny æra, nemlig Bitcoin, som er verdens første digitale valuta, der for seks år siden kunne købes for 1 dansk øre pr. styk og i skrivende stund (februar 2018) handles til 50.000 kroner!!!

Der er siden hen kommet over 500 seriøse digitale valutaer, og de er I deres spæde start nu, ligesom Bitcoins var det i 2009. Cryptocoins som de også kaldes er i deres helt unge år nu, hvilket betyder at du har århundredets største mulighed for at profitere meget stort på det, for du kan købe dem til meget få øre, men du kan også få dem gratis ved at sætte din computer til at udføre arbejde for systemerne!

Ved at tage certificeringskurset som Cryptocoin handler lærer du:

  • Hvad krypteret valuta er og hvordan det fungerer
  • Hvorfor det kommer til at revolutionere verden og faktisk allerede er i gang uden mange ved det!
  • Hvordan du finder de helt rigtige digitale valutaer
  • Hvordan du sælger dem igen
  • Hvordan du sætter computere til at tjene dem gratis til dig
  • Hvordan du sikrer dine valutaer imod hacking og svindel

Vi tager dig i hånden helt fra det absolutte begynderstadie og i løbet af kort tid er du på ekspert niveau og i en meget profitabel profession.

Som en ekstra bonus viser vi dig hvordan du laver arbitragehandler, hvilket vil sige at du køber det ene sted og sælger med profit et andet sted, alt sammen indenfor 5 minutter! Der er i dag masser af mennesker verden over der kun lever af at lave disse arbitragehandler.

VIGTIGT: Der foreligger bindene svar fra SKAT der fastslår at de penge du tjener på krypteret valuta er skattefri!

Den mulighed der foreligger lige nu i denne verden er endnu større end dengang Internettet var ung og folk tjente millioner på at registrere domæner og lave Internetsider. Krypteret valuta er og bliver den største mulighed der eksisterer, men om 2-3 år er løbet kørt, så det er nu der skal handles.

Hele uddannelsen tages online og du kan tage den i den hastighed der passer dig bedst. Der er dog kun 30 pladser på hvert hold, og der er pt planlagt 5 hold i løbet af dette år.

Hele kurset koster 16.000 kroner + moms, og det kan finansieres i 6 afdrag af 3500 inklusive moms pr. måned i 6 måneder hvis du ønsker det.

Der er fuld support under hele forløbet og du kan efter endt kursus vælge at tage en eksamen og dermed blive certificeret hvis du ønsker det.

Er du interesseret i at komme i gang, så du kan få din del af kagen, så udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage med information om de næste ledige pladser. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på telefon 70 26 54 00 eller skrive til kontakt@insiderviden.dk

Ja tak, jeg vil gerne uforpligtende reservere en plads på næste ledige hold