Bliv certificeret domænehandler og tjen mange penge på at være mellemled imellem køber og sælger… Du kan arbejde for virksomheder hvis du vil have et økonomisk sikkerhedsnet, eller for dig selv, hvis du vil tjene det maksimale!

Du kan starte med ringe eller slet ingen startkapital og du kan bruge software til at finde de helt rigtige handler til dig. Det kræver ingen erfaring eller forudgående uddannelse, og det bedste af det hele er at du tjener penge under din uddannelse!

Hver eneste dag handles der et kæmpemæssigt antal domæner igennem Internettet, og størstedelen handles igennem domænehandlere der tjener store penge på handlerne. Der er ikke mange der kender til hvad der forgår bag ved de lukkede døre i denne branche, men nu har du muligheden for at blive en del af den eksklusive elite af mennesker der tjener gode penge hver eneste måde, på intet andet end at købe og sælge domæner.

En af hemmelighederne i denne branche er at der findes en metode der gør at du kan vente med at købe indtil du har solgt, og dermed være sikker på din fortjeneste fordi du har fået salgsprisen hjem inden du køber!

En anden teknik giver dig mulighed for at købe domæner til 100 kroner, som du sælger til 500 kroner inden der er gået 7 dage… og den slags handler er der et ubegrænset muligheder af!

Hver eneste time handles der over 5000 domæner, 24 timer i døgnet 365 dage om året, og som certificeret domænehandler kan du nu få din del af pengene!

Uddannelsen er delt i 4 moduler og du kan gennemføre dem i dit eget tempo, da alle kursusmoduler ligger online.

Allerede efter modul 1 er du klar til at lave dine første handler og du vil være i stand til at tjene kursusprisen hjem og få et solidt overskud, i løbet af få uger…

Du kommer til at lære ALT hvad du har brug for, såsom:

I modul 1 får du også en komplet begynderguide der viser dig hvordan du tjener gode og sikre penge hurtigst muligt, uden at skulle risikere en krone selv!

Du har naturligvis fuld support via telefon og e-mail, så du altid kan få hjælp når du har brug for det, og efter endt kursusforløb kan du vælge at tage eksamen og dermed blive certificeret.

Alt er lavet med praktiske videoguides, så du kan følge alle teknikker skridt for skridt i videoen, imens du udfører arbejdet i et andet vindue.

Det koster kr. 12.000 + moms for hele uddannelsen, og inklusive i prisen er alle kursusmaterialer, skabeloner til handelsdokumenter og fuld telefonisk og e-mailsupport igennem hele kurset! Du har mulighed for at få kurset finansieret til kr. 2750 inklusive moms om måneden i 6 måneder.

Der kan maksimalt være 25 mennesker på et certificeringshold og der afholdes 4 kurser om året. Hvis du er interesseret I at reservere en plads, kan du udfylde nedenstående formular, så får du besked tilbage om hvornår næste ledige plads er. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70 26 54 00 eller sende en mail til kontakt@insiderviden.dk