Google Underretninger – Opret dig og få besked om specifikke søgeord

Google Underretninger – Opret dig og få besked om specifikke søgeord

Google Underretninger

Del denne artikel

Google Underretninger er en meget overset perle i Googles arsenal af gratis værktøjer.

Lær her om Google Alerts – eller Google underretninger – som de kaldes på dansk.

Princippet er simpelt: Du vælger de søgeord, du vil overvåge. Herefter sender Google dig en e-mail med link til de nye sider, som bliver indekseret med dine søgeord som en del af indholdet.

Du kan endda vælge, om du vil have separate mails på hver nyhed eller en samlet mail dagligt med de sider som Google har opdaget. Du kan endda vælge et specifikt tidspunkt på dagen at modtage disse mails.

Der er to ting som jeg foreslår, at du først og fremmest opretter:

1. Dit eget navn
2. Dit firmanavn og eller din hjemmeside

Ved at gøre dette, så får du besked fra Google så snart der er nogen, som skriver om dig eller din virksomhed på nettet. Det er ret værdifuldt altid at være den første, der får beskeden.

Udover dette så bør du overveje at oprette dine konkurrenter/kollegaer, så du får besked, hver gang de foretager sig noget nyt. Og så naturligvis også specifikke brancherelaterede emner, som du måtte have brug for at holde dig ajour med.

Det eneste, det kræver er, at du logger ind med en Google konto. Du kan oprette dig gratis ved at klikke her. Det er den e-mail, du bruger til din konto, som Google sender dine underretninger til.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler