Survee – Kan det lade sig gøre at tjene penge på brugerundersøgelser?

Survee – Kan det lade sig gøre at tjene penge på brugerundersøgelser?

Survee

Del denne artikel

Hvis du har overvejet at tilmelde dig Survee for at tjene nogle ekstra lommepenge, så læs med her før du tilmelder dig.

Vi har testet Survee.dk. Du får derfor i denne artikel svar på, hvor mange penge du cirka kan tjene, hvor lang tid det tager – samt fordelene og ulemperne ved Survee.

Herefter kan du så beslutte dig, om du mener, det er tiden værd at tilmelde sig.

Survee
Fordelene er ifølge Survee mange

Hvad drejer Survee sig om?

Survee er en hjemmeside, hvor du får tilsendt spørgeskemaer, som du så skal udfylde og svare på. Når dette er gjort, får du en belønning i form af point på din Survee konto.

Disse point kan så veksles til enten:

  • Donationer til enten Amnesty eller Verdensnaturfonden
  • Penge til din PayPal-konto
  • Gavekort fra gavekortet.dk
Survee
Mulige belønninger og velgørenhed gennem Survee

Vores oplevelse med at være tilmeldt Survee

Hvis du tilmelder dig Survee, vil du få en mail, hvori der står, at du efter 1-2 dage vil modtage en spørgeskemaundersøgelse, hvor du har mulighed for at tjene penge.

Ja, hvorfor egentlig ikke påvirke ovenstående brands?

På 1 uge blev der tilsendt 2 spørgeskemaer til mailen på en værdi af 10 point i alt. Som andre af disse hjemmesider, skal du også kvalificere dig og være del af en bestemt målgruppe i forhold til spørgeskemaerne. Du kan derfor ikke være sikker på, at få tilsendt mellem 3-10 spørgeskemaer om måneden, som Survee reklamerer med.

Man skal svare på en del spørgsmål for at tilpasse sin profil

Et af spørgeskemaerne var en del af målgruppen, hvorimod den anden ikke var. Ved 1 uge hos Survee blev der derfor optjent 5 point. Spørgeskemaet blev sendt på mail et par dage efter tilmelding til hjemmesiden. Besvarelsen tog omkring 12 minutter. De 5 point var tilgængelige på Survee-kontoen straks efter færdiggørelsen af spørgeskemaet.

Så mange spørgeundersøgelser kvalificerede vi os til på en uge

På Survee står der, at du vil få tilsendt mellem 3-10 spørgeskemaer hver eneste måned. I og med at det på 1 uge kun var muligt at besvare et enkelt spørgeskema til en værdi af 5 point, skal der komme en masse andre spørgeskemaer i løbet af de næste par uger.

Survee skriver selv, at antallet af spørgeskemaer kan variere afhængig af person og ens målgruppe.

Man skal give sin accept af lidt af hvert for at kunne komme i betragtning til spørgeundersøgelser

Det tyder derfor på, at du ikke kan vide dig sikker – måske vil du kun få tilsendt 3 spørgeskemaer hver eneste måned til en værdi af 5 point. Eller måske vil du få tilsendt 1 spørgeskema hver måned, hvis du ikke er i en målgruppe, hvor du kvalificerer dig til spørgeskemaundersøgelserne.

Survee kan derfor ikke tilbyde dig en fast indtægt om måneden. Mindre kan selvfølgelig også gøre det. Du skal nok ikke kvitte dit daglige arbejde for at svare på spørgsmål online.

Giv dine kostvaner til kende overfor Survee

Hvor mange penge kan du tjene – og hvor lang tid vil det tage?

For hvert spørgeskema, kan du ifølge Survee, tjene mellem 5-25 point pr. besvarelse. Begge tilsendte spørgeskemaer havde en værdi på 5 point pr. besvarelse.

Hvis du får tilsendt det mindste af, hvad Survee siger du erfaringsmæssigt vil få af spørgeskemaer om måneden, vil du få tilsendt 3 spørgeskemaer hver måned.

Hvis disse spørgeskemaer alle er minimum 5 point værd, vil du tjene 15 kroner om måneden. Hvis du tjener 15 kroner om måneden, vil du tjene 180 kroner om året. Hvis du får tilsendt 10 spørgeskemaer om måneden til en værdi af for eksempel 5 point, vil du tjene 50 kroner om måneden, hvilket vil sige, at du kan tjene 600 kroner om året.

Din civilstand har også noget at sige

Dog kan det være, du får spørgeskemaer, hvor du får en højere belønning end de 5 point. Her er der dog taget udgangspunkt i mindstebeløbet, da begge tilsendte spørgeskemaer havde en værdi på 5 point.

Vil du have udbetalt disse penge på PayPal, skal du have optjent minimum 80 kroner. Hvis du tjener 15 kroner om måneden, vil du på et halvt år have tjent lidt over 80 kroner – og vil derfor kunne få udbetalt disse penge.

Regnet om til en timeløn, skal man ikke håbe på meget mere end en flad 20’er … Hvis da endda så meget.

Hvis du kender flere af disse restauranter, kan det være, du skal svare på spørgsmål om dem

Fordele ved Survee

Survee informerer dig altid på mail, når der er et nyt spørgeskema tilgængeligt. Du behøver derfor ikke hele tiden logge ind på din konto – men bare tjekke din mail om der er kommet et nyt spørgeskema ind til besvarelse.

Derudover tager spørgeskemaerne ikke særlig lang tid i forhold til andre lignende hjemmesider. Og det er overskueligt at svare på dem og få dem sin belønning bagefter.

Det er ikke alle på Trustpilot, der er lige glade for Survee

Efter besvarelse på et spørgeskema kan du med det samme se dine penge på din Survee-konto. Du er derfor ikke i tvivl, om besvarelsen er gået igennem eller ej.

Hos Survee giver de også deres brugere den mulighed at donere sine optjente penge til velgørenhed. Så hvis du elsker velgørenhed, og vil bruge dine optjente penge på dette, så er hjemmesiden Survee lige noget for dig.

Man kan også finde positive anmeldelser fra glade brugere

Ulemper ved Survee

Survee kører deres spørgeskemaer efter målgrupper, og du kan derfor ikke besvare alle undersøgelser, du får tilsendt. På 1 uge fik vi kun tilsendt to spørgeskemaer – hvoraf det ene ikke var indenfor målgruppen.

Der blev derfor kun optjent 5 point på 1 hel uge. Der er ikke mange spørgeskemaer om ugen – og der er derfor ikke mulighed for at tjene særlig mange penge ved brug af Survee.

Du modtager højst sandsynligt ikke 10 spørgeskemaer om måneden, da du ikke vil passe ind i målgruppen til alle 10 spørgeskemaer. Du kan derfor ikke optjene særlig mange penge om måneden – og skal vente til du har optjent 80 kroner, før du overhovedet kan få noget ud af dine besvarelser.

Survee er behjælpelige, når noget ikke er gået som håbet

Det tyder derfor på, at du ikke kan tjene særlig meget, hvis du tilmelder dig til Survee – andet til en stor pose slik en enkelt gang hvert halve år.

Men man kan jo selvfølgelig spekulere i at svare positivt på en masse indledende spørgsmål for at kvalificere sig til flere undersøgelser end ved 100% ærlighed  …

2 ud af 5 stjerner. Den samlede bedømmelse på Trustpilot er ikke alt for god

Skal du tilmelde dig Survee eller ej?

Det tager en del tid at få fat i de 80 kroner, det kræver, førend du kan få noget udbetalt.

Men hvis du har lidt ekstra tid, hvor du alligevel bare ser fjernsyn eller læser en bog – og i stedet vil svare på nogle spørgeskemaer – hvorfor så ikke tjene en lille skilling på det?

Dog er det kun en god idé at tilmelde sig hos Survee, hvis du elsker at svare på spørgeskemaer. Du skal ikke gøre dette for at tjene ekstra penge til restaurantbesøg eller byture, da det højst sandsynligt kun bliver til en ekstra lille forkælelse en gang hvert halve år.

Hvis du er en af de heldige, der kvalificerer sig til alle spørgeskemaerne, er det muligt at tjene en del mere hos Survee.

Dog er dette sikkert ikke helt muligt!

Du kan nu selv træffe dit valg. Skal du tjene lidt håndører på at besvare online spørgeundersøgelser eller ej?

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

YouGov
Anmeldelser

YouGov – Er der noget at komme efter?

Denne artikel handler om erfaringer med hjemmesiden YouGov.dk. Får man rent faktisk noget ud af at bruge kræfter på at besvare spørgeskemaer – eller er