Anmeldelse af Survee

Anmeldelse af Survee

Survee

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Hvis du har overvejet at tilmelde dig Survee for at tjene nogle ekstra lommepenge, så læs med her før du tilmelder dig. Survee er blevet testet, og du får derfor i denne artikel svar på, hvor mange penge du cirka kan tjene, hvor lang tid dette tager og fordelene og ulemperne ved Survee. Herefter kan du så beslutte dig, om du mener, at det er tiden værd at tilmelde sig Survee!

Hvad drejer Survee sig om?

Survee er en hjemmeside, hvor du får tilsendt spørgeskemaer, som du så skal udfylde og svare på. Når dette er gjort, får du en belønning i form af penge på din Survee konto. Disse penge bliver udbetalt , når du har optjent 80 kroner. Disse penge bliver overført via din PayPal-konto.

Hvis du er mere til gavekort, kan du få et supergavekort til gavekortet.dk, når du har optjent 100 kroner på din Survee-konto. Derudover kan du også donere dine penge til Amnesty International eller WWF Verdensnaturfonden, når du har optjent 40 kroner på din Survee konto.
Du kan tilmelde dig Survee lige her.

Oplevelsen af at være tilmeldt på Survee

Hvis du tilmelder dig Survee, vil du få en mail, hvori der står, at du efter 1-2 dage vil modtage en spørgeskemaundersøgelse, hvor du har mulighed for at tjene penge. På 1 uge blev der tilsendt 2 spørgeskemaer til mailen på en værdi af 10 kroner i alt. Som andre af disse hjemmesider, skal du også kvalificere dig og være del af en bestemt målgruppe i forhold til spørgeskemaerne. Du kan derfor ikke være sikker på, at få tilsendt mellem 3-10 spørgeskemaer om måneden, som Survee reklamerer med.

Et af spørgeskemaerne var en del af målgruppen, hvorimod den anden ikke var. Ved 1 uge hos Survee blev der derfor optjent 5 kroner. Spørgeskemaet blev sendt på mail et par dage efter tilmelding til hjemmesiden. Besvarelsen tog omkring 12 minutter, og de 5 kroner var hurtigt tydelige på Survee-kontoen efter færdiggørelsen af spørgeskemaet.

På Survee står der, at du vil få tilsendt mellem 3-10 spørgeskemaer hver eneste måned. I og med at det på 1 uge, kun var muligt at besvare et enkelt spørgeskema til en værdi af 5 kroner, skal der komme en masse andre spørgeskemaer i løbet af de næste par uger. Survee skriver selv, at antallet af spørgeskemaer kan variere afhængig af person og ens målgruppe.

Det tyder derfor på, at du ikke kan vide dig sikker – måske vil du kun få tilsendt 3 spørgeskemaer hver eneste måned til en værdi af 5 kroner, eller måske vil du få tilsendt 1 spørgeskema hver måned, hvis du ikke er i en målgruppe, hvor du kvalificerer dig til spørgeskemaundersøgelserne. Survee kan derfor i hvert fald ikke tilbyde dig en fast indtægt om måneden.

Hvor mange penge kan du tjene, og hvor lang tid vil det tage?

For hvert spørgeskema, kan du ifølge Survee, tjene mellem 5-25 kroner pr. besvarelse. Begge tilsendte spørgeskemaer havde en værdi på 5 kroner pr. besvarelse. Hvis du får tilsendt det mindste af, hvad Survee siger du erfaringsmæssigt vil få af spørgeskemaer om måneden, vil du få tilsendt 3 spørgeskemaer hver måned.

Hvis disse spørgeskemaer alle er mindstebeløbet – 5 kroner – værd, vil du tjene 15 kroner om måneden. Hvis du tjener 15 kroner om måneden, vil du tjene 180 kroner om året. Hvis du får tilsendt 10 spørgeskemaer om måneden til en værdi af for eksempel 5 kroner, vil du tjene 50 kroner om måneden, hvilket vil sige, at du kan tjene 600 kroner om året.

Dog kan det være du får spørgeskemaer, hvor du får en højere belønning end de 5 kroner. Her er der dog taget udgangspunkt i mindstebeløbet, da begge tilsendte spørgeskemaer havde en værdi på 5 kroner.

Hvis du vil have udbetalt disse penge på PayPal, skal du som skrevet før, have optjent minimum 80 kroner. Hvis du tjener 15 kroner om måneden, vil du på et halvt år have tjent lidt over 80 kroner, og vil derfor kunne få udbetalt disse penge.

Fordele ved Survee
Survee informerer dig altid på mail, når der er et nyt spørgeskema tilgængeligt. Du behøver derfor ikke hele tiden logge ind på din konto, men bare tjekke din mail om der er kommet et nyt spørgeskema ind til besvarelse. Derudover tager spørgeskemaerne ikke særlig lang tid i forhold til andre hjemmesider, og det er overskueligt at svare på dem og få dem sin belønning bagefter.

Efter besvarelse på et spørgeskema, kan du med det samme, se dine penge på din Survee-konto, og du er derfor ikke i tvivl om besvarelsen er gået igennem eller ej.

Hos Survee giver de også deres brugere den mulighed, at donere sine optjente penge til velgørenhed. Så hvis du elsker velgørenhed, og vil bruge dine optjente penge på dette, så er hjemmesiden Survee lige noget for dig.

Ulemper ved Survee
Survee kører deres spørgeskemaer efter målgrupper, og du kan derfor ikke besvare alle spørgeskemaer, du får tilsendt. På 1 uge blev der kun tilsendt to spørgeskemaer, hvor det ene ikke var indenfor målgruppen.

Der blev derfor kun optjent 5 kroner på 1 hel uge. Der er ikke mange spørgeskemaer om ugen, og der er derfor ikke mulighed for at tjene særlig mange penge ved brug af Survee.

Du modtager højst sandsynligt ikke 10 spørgeskemaer om måneden, da du ikke vil passe ind i målgruppen til alle 10 spørgeskemaer. Du kan derfor ikke optjene særlig mange penge om måneden, og skal vente til du har optjent 80 kroner før du overhovedet kan få noget ud af dine besvarelser.

Det tyder derfor på, at du ikke kan tjene særlig meget, hvis du tilmelder dig til Survee – andet til en stor pose slik en enkelt gang hvert halve år.

Skal du tilmelde dig Survee eller ej?

Det tager en del tid at få fat i de 80 kroner, det kræver, førend du kan få noget udbetalt. Men hvis du har lidt ekstra tid, hvor du alligevel bare ser fjernsyn eller læser en bog, og i stedet vil svare på nogle spørgeskemaer, hvorfor så ikke tjene en lille skilling i stedet for.

Dog er det kun en god idé at tilmelde sig hos Survee, hvis du elsker at svare på spørgeskemaer. Du skal ikke gøre dette for at tjene ekstra penge til restaurantbesøg eller byture, da det højst sandsynligt kun bliver til en ekstra lille forkælelse en gang hvert halve år. Men hvis du er en af de heldige, der kvalificerer sig til alle spørgeskemaerne, så kan du selvfølgelig tjene en del mere hos Survee.

Dog er dette sikkert ikke muligt! Men hvis du er vild med spørgeskemaer, elsker at tjene en lille skilling eller vil donere til velgørenhed på en lidt alternativ måde, så skal du tilmelde dig hos Survee.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Anmeldelser

Anmeldelse af Opinionsland

Der findes et hav af hjemmesider på internettet som reklamerer med, at du kan tjene penge på din mening som forbruger. Opinionsland er en af