Få penge for at se reklamer? Er det nu også rigtigt?

Før i tiden kunne man ikke undgå dem, og man plejede at være lidt træt af dem. Oftest gik man fra tv’et, mens de kørte, men det var selvfølgelig også før, de blev en indtægtskilde. Reklamerne. I dag findes der flere steder på nettet, hvor man tjener penge på at se reklamer (jeg vil i denne artikel kun koncentrere mig om det danske marked, da jeg ikke kender troværdigheden af de udenlandske selskaber.) Måske netop fordi mange er gået væk fra traditionelt tv, (hvor man jo netop præsenteres for reklamer,) griber man reklameføringen anderledes an. Nu betaler man folk for, at de skal se på de geniale nye produkters fortræffeligheder.

Det kommer så dig til gode, for du inkasserer pengene, mens du laver noget, som du før i tiden gjorde ganske gratis.

Er du nysgerrig, kan du overveje at kigge forbi Eovendo, der virker til at være den eneste portal, der tilbyder denne type opgave i Danmark.

De reklamerer med, at du tjener mere, jo mere aktiv du er, og det burde der være rig mulighed for. For ikke nok med, at du har mulighed for at tjene penge på at se reklamer. Du kan også mange andre ting inde på siden. Der er mulighed for at deltage i spørgeskemaundersøgelser, skrabe dig til forskellige præmier, læse magasiner, modtage prøvepakker på forskellige ting osv. Pengene overføres til din PayPal-konto, og du får besked om din indtægt, efter hver udført aktivitet, så du har nemt overblik over din fortjeneste.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du ellers kan tjene penge på at give din mening til kende, kan du læse mere her: Tjen penge på din mening 

Insiderviden grafik
De eneste 8 måder at tjene penge på Internettet.
Vil du have en e-mail hver gang vi kommer med en ny guide som denne? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder - du modtager også "De Eneste 8 Måder at Tjene Penge på Internettet" som velkomstgave inden for 5 minutter!


Relaterede indlæg

>