Google Underretninger – Opret dig i dag og gå aldrig mere glip af de nyheder der er relevante for dig!

Google Underretninger – Opret dig i dag og gå aldrig mere glip af de nyheder der er relevante for dig!

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

En meget overset perle i Googles arsenal af gratis værktøjer er Google Alerts, eller Google underretninger som de kaldes på dansk.

Princippet er simpelt: Du vælger de søgeord du vil overvåge og herefter sender Google dig en e-mail med link til de nye sider der bliver indekseret der indeholder de søgeord.

Du kan endda vælge om du vil have separate mails på hver nyhed, eller en samlet mail dagligt med de sider som Google har opdaget, og du kan endda vælge et specifikt tidspunkt på dagen.

Der er to ting som jeg foreslår at du opretter først og fremmest:

1. Dit eget navn
2. Dit firmanavn og eller din hjemmeside

Ved at gøre dette så får du besked fra Google så snart der er nogen der skriver om dig eller din virksomhed på nettet, og det er ret værdifuldt altid at være den første der får beskeden. Udover dette så bør du overveje at oprette dine konkurrenter/kollegaer så du får besked hver gang de foretager sig noget nyt, og så naturligvis specifikke brancherelaterede emner som du har brug for at holde dig ajour med.

Det eneste det kræver er at du logger ind med en Google konto (som du kan oprette gratis ved at klikke her) og det er den e-mail du bruger til din konto som Google sender dine underretninger til.

Klik her for at gå til Google underretninger!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler