Google Underretninger – Opret dig i dag og gå aldrig mere glip af de nyheder der er relevante for dig!

En meget overset perle i Googles arsenal af gratis værktøjer er Google Alerts, eller Google underretninger som de kaldes på dansk.

Princippet er simpelt: Du vælger de søgeord du vil overvåge og herefter sender Google dig en e-mail med link til de nye sider der bliver indekseret der indeholder de søgeord.

Du kan endda vælge om du vil have separate mails på hver nyhed, eller en samlet mail dagligt med de sider som Google har opdaget, og du kan endda vælge et specifikt tidspunkt på dagen.

Der er to ting som jeg foreslår at du opretter først og fremmest:

1. Dit eget navn
2. Dit firmanavn og eller din hjemmeside

Ved at gøre dette så får du besked fra Google så snart der er nogen der skriver om dig eller din virksomhed på nettet, og det er ret værdifuldt altid at være den første der får beskeden. Udover dette så bør du overveje at oprette dine konkurrenter/kollegaer så du får besked hver gang de foretager sig noget nyt, og så naturligvis specifikke brancherelaterede emner som du har brug for at holde dig ajour med.

Det eneste det kræver er at du logger ind med en Google konto (som du kan oprette gratis ved at klikke her) og det er den e-mail du bruger til din konto som Google sender dine underretninger til.

Klik her for at gå til Google underretninger!

Insiderviden grafik
De eneste 8 måder at tjene penge på Internettet.
Vil du have en e-mail hver gang vi kommer med en ny guide som denne? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder - du modtager også "De Eneste 8 Måder at Tjene Penge på Internettet" som velkomstgave inden for 5 minutter!


Relaterede indlæg

>