Tjen hurtige penge nu

Tjen hurtige penge nu

Tjen hurtige penge nu

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Tjen hurtige penge nu, og med et minimum af indsats. Vi lavet en lille oversigt over, hvordan du bærer dig ad med det. Der er faktisk flere måder at gøre det på, end man lige skulle tro.

App
BT nævner bl.a. app’en Field Agent. Denne app leverer informationer til erhvervsdrivende via såkaldte agenter. Disse agenter modtager en opgave via app’en, fx om en bestemt butik udstiller et bestemt mærke. Agenten skal herefter opsøge butikken og afklare, om det er tilfældet. Det er nemt at smide ind i sin vante shoppingrutine, og BT fortæller endvidere, at man har mulighed for at tjene op til 50 kr. pr. opgave, hvilket måske gør app’en værd at undersøge nærmere.

Spørgeskemaer – tjen hurtige penge nu
Der er også mulighed for at tilmelde sig forskellige paneler, og derigennem tjene penge ved udfyldelse af spørgeskemaer osv. Det kan du bl.a. læse mere om her: Tjen penge online

Sponsorcar.dk
Her tilbyder du din bil som reklamesøjle for en eller flere virksomheder. Du vil løbende blive tilbudt streamere som en del af forskellige kampagner, og du afgør selv, om du ønsker at deltage i disse kampagner. Det er derfor svært at udtale sig om, hvad du vil kunne tjene, da det må formodes at afhænge af din villighed til at deltage. Det er også værd at notere, at du får 50 kr. for hver ny tilmeldt kunde, du henviser til siden. Tjen hurtige penge nu og henvis en ven til siden.

Bliv forsøgsperson
Via forspoegsperson.dk kan du se en oversigt over, hvilken type personer der søges, til hvilke forsøg og i hvilket område. Det gør det nemt at finde et forsøg, der passer lige nøjagtigt dig. Det behøver ikke være farligt eller uhyggeligt. Husk, at ny medicin o.lign. ikke testes på mennesker, før man er så godt som sikker på, at de ikke vil lide overlast derved. Ofte er der også tale om forsøg med madvare, kondition osv. Det behøver altså ikke være noget medicinsk, du indtager.

Sælg modermælk
Er du interesseret i lidt alternative indtjeningsmuligheder, og er du en kvinde med modermælk i overskud (samt fødte for mindre end 10 uger siden) er Hvidovre Hospital meget interesseret i at snakke med dig, siger tjen-mere.dk. Du skal kunne levere 200 ml modermælk i døgnet, men til gengæld afhenter hospitalet selv mælken, og leverer også de fornødne flasker til opsamling.

Bliv sæddonor
Og nu vi er ved alternative indtjeningsmuligheder, skal mændene da ikke føle sig snydt. De har nemlig også noget, de kan tilbyde sundhedsvæsnet. Er du rask og mellem 18-40 år gammel, modtager du 300 kr. pr. godkendt sædprøve ved Nordisk Cryobank (København, Aarhus og Lyngby) og Cryos (Aarhus.)

Listen her giver forhåbentligt et overblik over, de muligheder der er for hurtig indtjening – der var ikke så få endda. Det er ikke sikkert, du bliver millionær gennem disse metoder, men lidt har vel også ret?

God fornøjelse.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i