Tjen penge på din hjemmeside – de 5 bedste metoder

Tjen penge på din hjemmeside – de 5 bedste metoder

Tjen penge på din hjemmeside

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Du behøver ikke at have en virksomhed eller være professionel – du skal bare have en hjemmeside. Tjen penge på din hjemmeside med de rigtige metoder. Her finder du de fem bedste og mest udbredte metoder.

1. Google AdSense
Tjen penge på din hjemmeside ved hjælp af google adsense.Ved at indsætte en lille kode på din hjemmeside, så finder Google ud af, hvad din hjemmeside handler om. På denne måde viser Google de mest relevante reklamer og annoncer på din hjemmeside, så både Google og dig tjener mest mulige penge.

Det vil altså sige, at hver gang en person, som er på din hjemmeside, klikker ind på en reklame eller annonce, så tjener du altså penge på det. En meget nem og overskuelig måde, at få en ekstra indtægt om måneden.

Du kan se, hvordan du gratis kan tilmelde dig Google AdSense lige her: Adsense. Så snart Google har godkendt din ansøgning og hjemmeside, så kan du vise annoncer og reklamer på din hjemmeside – og dermed starte med at tjene penge. Som regel er det automatiseret, så pengene vil automatisk komme ind på din konto.

Fordelen ved AdSense er, at det er nemt og overskueligt. Du kan derfor hurtigt komme i gang med at tjene penge på din hjemmeside. Det er lige meget om den besøgende køber noget på din hjemmeside, du har stadig tjent penge, fordi personen har klikket ind på en reklame fra din hjemmeside. Ulempen er dog, at du skal dele indtjeningen med Google. Du mister derfor nogle af de penge, du tjener.

2. Tjen penge på affiliate
Du kan tjene penge på affiliate ved, at hjælpe med at sælge en virksomheds produkter. Du er ”mellemmanden”, og får oftest mellem 5-20 % af købet. Du putter links eller reklamerer for en virksomheds produkter på din hjemmeside. Hvis en besøgende på din hjemmeside, klikker på dette link og køber noget – så får du en procentdel af købet.

Du kan læse om alle de danske affiliate netværk lige her: Affiliate netværk. Disse netværk har allerede samarbejdsaftaler med diverse firmaer og virksomheder. Du kan derfor bruge disse netværk som hjælp til at få gang i affiliateprocessen på din hjemmeside. Disse netværk agerer på samme måde som Google gør med AdSense. De er derfor ”mellemmanden” mellem dig og virksomheden. Den største forskel er dog indtjeningen, da disse netværk ikke tager lige så mange penge af din indtjening som Google.

Fordelen er derved, at du kan tjene flere og hurtigere penge på affiliate end med AdSense. Dog er ulempen med affiliate, at din hjemmeside skal være produkt specifik. For eksempel hvis du har en hjemmeside, der skriver om tøj og mode – vil det være mærkeligt at reklamere og indsætte links for haveudstyr.

3. Brug din hjemmeside til at sælge reklameplads
Har du en god hjemmeside, så kan du sagtens selv tage kontakt til firmaer og virksomheder, og spørge om de er interesserede i et samarbejde. Du kan spørge dem, om de vil bruge din hjemmeside til affiliate eller købe plads til reklamer og annoncer på din hjemmeside. På denne måde undgår du ”mellemmanden”, og den fulde indtjening går derfor til dig. Nogle virksomheder foretrækker, at betale en procentdel for de solgte produkter, hvor andre virksomheder foretrækker at betale for antal sidevisninger. Altså jo mere trafik din hjemmeside har, jo flere penge tjener du.

At kontakte virksomheder og firmaer selv med henblik på samarbejde, kan være et stort arbejde. Du skal i hvert fald have en sælger gemt i maven. Hvis du er klar på det ekstra arbejde, så er dette en god måde at skære ”mellemmanden” ud og tjene flere penge til dig selv. Derudover kan en virksomhed også selv kontakte dig med henblik på et samarbejde. Hvis du ikke er klar på det ekstra arbejde, så er affiliatenetværk og Google AdSense en bedre idé.

4. Sælg dine egne produkter
En god måde at tjene penge på, er ved at sælge dine egne produkter. Ved salg af dine egne produkter, får du nemlig den fulde fortjeneste. Du har allerede din egen hjemmeside, så du skal egentligt bare markedsføre og reklamere for dine egne produkter på hjemmesiden – og derved håbe der er nogle, der vil købe dine produkter. Dette er dog et stort arbejde, men hvis du allerede har nogle produkter eller kan tilbyde noget i form af foredrag, e-bog etc., så er du godt på vej. Så hvis du har tid og overskud til at springe ud i dette, og du har noget at tilbyde, er fordelen at du kan tjene gode penge på dette. Dog kan det være meget tidskrævende, så du skal bruge mere tid på din hjemmeside og andre ting ved siden af.

5. Salg af din egen hjemmeside
Salg af diverse hjemmesider er ikke unormalt. Hjemmesider kan blive solgt for mange penge afhængig af trafik, produkt etc. Hvis du har en køber, kan det være værd at overveje. Så snart du tjener penge på din hjemmeside, er den noget værd og det bliver lettere at finde en potentiel køber. På denne måde kan du også tjene penge på din egen hjemmeside, hvis du er villig til at sælge, det du har oparbejdet.

Konklusion
Google AdSense, affiliate, reklameplads, salg af egne produkter og salg af hjemmeside er de 5 bedste og mest udbredte metoder til at tjene penge på din hjemmeside. Nogle af metoderne er mere tidskrævende og omfattende end de andre, men der kan tjenes gode penge på alle 5 metoder. Find ud af hvad der virker for dig og din hjemmeside, og brug den metode du mener, vil være bedst for din hjemmeside.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler