Tjen penge ved at opbygge dine egne webshops, eller ved at bygge webshops for kunder der vil have en køreklar forretning.

Det har aldrig været lettere end nu at starte sin egen webshops og sælge fysiske eller digitale varer og tjene gode penge på det… alligevel er det kun et fåtal af mennesker der udnytter denne guldmine, og det kan du få stor profit ud af!

For 15 år siden krævede det rejser til fjernøsten, avancereede økonomiske og juridiske kundskaber for at starte salg af importvarer… for slet ikke at tale om den sekscifrede startkapital, men alt det er helt anderledes i dag. Du kan kommunikere med producenterne, via videokonferencer, vareprøver kan flyves fra Kina til Danmark på 48 timer, og samtidig kan du annoncere direkte til din målgruppe uden at spilde penge på uinteresserede… alt sammen uden at skulle bruge mere end 10.000 kroner i startkapital.

Vidste du at der findes en hemmelig teknik hvor du ikke skal bruge mere end 500 kroner i startkapital, men stadig kan køre en stor og seriøs webshop?

Vidste du at du nu kan købe fra de kinesiske producenter helt ned til 50 stk af gangen, og derefter mere end tidoble din udsalgspris?

Med den rigtige viden, kan du i dag starte end webshop med fuld varelager på under 30 arbejdstimer, og det er helt dig der bestemmer hvad du vil handle med!

Forestil dig hvor tilfredsstillende det vil være for dig at få en stor indtægt måned efter måned, på at sælge ting der rent faktisk interesserer dig! Hvis du heller vil have penge for at lave webshops, er der masser af købere der vil betale dig store summer for at opbygge deres drømmewebshops… begge ting kan nu blive virkelighed, igennem Insidervidens uddannelse som certificeret webshopbygger.

Vi giver dig al viden og erfaring som du har brug for, og som en ekstra bonus laver vores grafikere logo og grafik til dig, så du selv får opbygget din helt egen professionelle drømmewebshop under din uddannelse.

Det tager faktisk under 5 arbejdstimer før du er klar til at lave dine første salg og dermed tjene dine første penge!

Det er enormt spændene at arbejde med salg af importerede varer, og der er altid masser af nye ting der bliver opfundet og produceret hver eneste dag, så der er altid variation i din arbejdsdag… samtidig med at du kan handle med ting indenfor lige netop den eller de brancher der interesserer dig, så de kunder der ringer er nogle du har fælles interesser med!

Igennem vores webshop certificering lærer vi dig alt om:

  • De forskellige typer af webshops du har mulighed for at lave
  • Hvor og hvordan du finder de rigtige varer
  • Hvordan du importerer dem hjem
  • Hvordan du kan sælge inden du køber!
  • Hvordan du annoncerer til de interesserede kunder
  • Hvordan du skalerer din forretning så du hele tiden tjener flere og flere penge.

Hele uddannelsen kan tages online, og der er telefonisk og mailsupport under hele forløbet, så du altid kan få hjælp når du har brug for det.

Der er intet mere tilfredsstillende, end at gennemføre salg i praksis, så man kan se pengene komme ind på kontoen, derfor er kurset stillet sådan an, at du hurtigst muligt får din første webshop online og klar til salg, og derefter arbejder vi på den så den bliver helt perfekt.

Det koster kun 16.000 + moms for hele forløbet, og i prisen er alle materialer, dokumenter og grafik inkluderet. Du kan tage uddannelsen i den hastighed det passer dig bedst, og du kan vælge at tage eksamen i slutningen og dermed blive certificeret.

Hvis du ikke har hele kursusprisen fra starten kan du finansiere det til 2800 kroner plus moms i 6 måneder. Der er 20 kursister på et hold, og der afholdes 4 hold om året.

Er du interesseret i at komme i gang, så udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage med ledige pladser. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 70 26 54 00 eller skrive til kontakt@insiderviden.dk

Ja tak, jeg vil gerne uforpligtende reservere en plads på næste ledige hold