Bedst betalte ufaglærte jobs – Tjen gode penge uden uddannelse

Bedst betalte ufaglærte jobs – Tjen gode penge uden uddannelse

Bedst betalte ufaglærte jobs

Del denne artikel

Bedst betalte ufaglærte jobs for dig, der bare vil tjene mest muligt uden uddannelse. Læs her om 10 jobs, der ikke kræver uddannelse – højst et kursus eller to. 

Vi lever i et frit land. Selvom vi får tudet ørene fulde af, at vi for alt i verden skal tage en uddannelse, så er det heldigvis dit eget valg. Hvis du ikke egner dig til at sidde på skolebænken i mange år, kan du godt komme til at tjene gode penge alligevel.

Der er flere måder at tjene penge på som ufaglært. Her er vi dykket ned i posen og har fisket de 10 bedst betalte ufaglærte jobs op til dig.

Du kan i bund og grund gå i gang med at ansøge med det samme – vi guider dig på vej.

De bedst betalte ufaglærte jobs ligger og venter på dig

Hvis du ikke kan blive professionel fodboldspiller eller rockstjerne er der til alt held også andre veje til at tjene gode penge som ufaglært. Vi har tjekket markedet efter for de 10 bedst betalte ufaglærte jobs.

Selvom du sikkert igennem mange år har fået at vide, at man skal tage en uddannelse, kan du sagtens tjene penge uden. Man kan ovenikøbet tjene nok til at leve et helt anstændigt liv!

Hvis du har det bedst med at tage nogle kurser for at komme til at arbejde, kan du rådføre dig med nedenstående liste. Det er ikke for alle at sidde på skolebænken hele deres ungdom. Der findes også dem, som helst bare vil ud at tjene penge så hurtigt som muligt.

1) Taxachauffør – Bliv din egen chef på førersædet 

‘Jeg skulle have været taxachauffør’ sagde Dan Turèll. Og der er vel noget om snakken.

Tænk at tjene gode penge på at køre bil rundt i byen og på landet. Man kommer til at møde masser af mennesker på sin vej. Nogle er glade, nogle er sure, nogle er travle, nogle vil snakke – nogle vil ikke snakke.

En dag på jobbet som taxachauffør kan indeholde lidt af hvert. Ikke to dage er fuldstændig ens. Hvis man ovenikøbet er så heldig at køre rundt i en virkelig fed bil, er der kun endnu mere ved det.

Og det bedste af det hele: Der vil altid være behov for taxachauffører til at fragte folk derhen, hvor de skal – nogle gange endda så hurtigt som muligt!

Sådan bliver du taxachauffør

For at få udstedt et chaufførkort skal du opfylde følgende betingelser:

  • Du skal mindst være 21 år
  • Du skal have haft kørekort til bil i mindst 3 år
  • Du må ikke være dømt for et strafbart forhold
  • Du skal opfylde kravene til helbred
  • Du skal gennemføre og bestå et kvalifikationskursus

Hvis du opfylder ovenstående krav kan du tage et kursus, der varer i cirka 2 uger. Det koster lidt over 1000 kr. at erhverve sig et chaufførkort. Bagefter er du så klar til at fragte folk fra sted til sted.

Som taxachauffør skal du være frisk på at have med mange forskellige slags mennesker at gøre. Det er et klart plus, hvis du er god til at snakke med folk.

Du må indstille dig på fleksible arbejdstider. Der skal nemlig også være taxaer klar til folk, der skal køres rundt midt om natten. Jobbet som taxachauffør indebærer altså fleksibilitet, imens du sidder bag rattet.

Så meget tjener en taxachauffør

En nyuddannet hyrevognschauffør tjener ca. 27.895 kr. om måneden alt inklusive.

Lønnen vil variere i forhold til, hvor man bliver ansat. Man kan også gøre sig fortjent til tillæg, når man kører om aftenen, natten eller i weekender.

En taxachauffør er sin egen chef på vejene rundt omkring. Det er ikke et job, der passer til alle – men der findes dem, som virkelig trives i jobbet.

2) Vinduespudser – Et job med klare resultater

Vinduespolerer er faktisk den formelle betegnelse for en vinduespudser. Det er et job for dig, der ikke har noget imod ensformighed – så længe vinduerne bliver spejlblanke. Man kan vælge at arbejde for et firma eller blive selvstændig.

Der er mange selvstændige vinduespudsere, som opsøger deres kunder selv. Det kan være du får en fast opgave med at puds ruder på et hus, hvor der er mange naboer. Hvis du gør arbejdet perfekt, til en god pris og tilmed er venlig, er der helt sikkert andre, der også gerne vil have pudset deres vinduer af dig.

En selvstændig vinduespudser bør altid have et ark papir med et tilbud at smide i naboernes postkasser. På den måde kan man få sin egen lille virksomhed til at vokse dag for dag.

Du kan selvfølgelig også søge ansættelse i en virksomhed med et godt ry. Her vil der være fast arbejde at komme efter fra dag 1.

Sådan bliver du vinduespolerer

Det er i sagens natur ret enkelt at arbejde som vinduespudser. Derfor skal du ikke bruge oceaner af tid på uddannelse. De fleste større virksomheder afholder deres egne kurser, hvor du bliver klædt på til opgaven.

Du kan også benytte dig af AMU-kurser indenfor rengøring for at få papir på dine evner.

Alle kan i øvrigt starte selvstændigt op som vinduespolerer. Her bliver du din egen lykkes smed. Kunderne kommer ikke til dig, så det er med at være opsøgende.

Der findes udstyr til vinduespudsere, som er mere moderne end andet. Der er fx tid at spare, hvis du ikke skal kravle op på en stige for at pudse vinduerne på første sal. En lang stang med fastmonteret vandslange og pudseenhed lader dig klare opgaven på kort tid.

Under alle omstændigheder kan du blive vinduespolerer meget hurtigt.

Så meget tjener en vinduespolerer

En nystartet vinduespolerer i en virksomhed tjener i gennemsnit 26.853 kr. om måneden alt inklusive. 

Til dette skal det siges, at der i teorien ingen grænser er for, hvor meget man kan tjene, hvis man bliver selvstændig. Starter du din egen virksomhed op, gælder det om at komme ind på markedet og udkonkurrere de andre vinduespudsere.

Det kan være, man har meget få kunder i starten. Som årene går og kunderne bliver flere og flere, kan man komme op at tjene rigtig fornuftige penge. Og så får man masser af frisk luft på samme tid!

3) Handicaphjælper – Et job, hvor du virkelig kan gøre en forskel

Som handicaphjælper kommer du til at bestride et job, hvor du gør en tydelig forskel på daglig basis. Du bliver ansat til at hjælpe andre mennesker, som behøver hjælp til dagligdags gøremål som personlig pleje, klæde sig af- og på, transport, madlavning osv.

Du bliver en uundværlig del af hverdagen for et andet menneske. Det er derfor værd at understrege, at en handicaphjælper ikke skal se på sit job som en hverdag med rutiner. En professionel handicaphjælper forstår at skabe en god relation til den handicappede.

Der er ingen krav til uddannelsesbaggrund som handicaphjælper. Der er rigtig mange studerende, som tjener ved siden af SU’en ved dette job. Det bliver så at sige den handicappede, der står for din uddannelse. Jobbet varierer rigtig meget fra stilling til stilling.

Sådan bliver du handicaphjælper

Der er ingen grunduddannelse, der fører til at blive handicaphjælper. Handicaphjælpere kan uddanne sig gennem arbejdsmarkedsuddannelser og andre fagrettede kurser på social- og sundhedsskolerne.

Du kan i bund og grund gå ind og søge på specifikke stillinger og fortælle om dine kvalifikationer i det specifikke tilfælde. Der er i sagens natur rigtig stor forskel på at arbejde med eksempelvis blinde eller lamme borgere.

Hvis du ønsker et kursus, kan du søge om tilskud. Du kan forhøre dig på dit jobcenter om dine muligheder.

Som handicaphjælper skal man som udgangspunkt være både fysisk og psykisk stærk. Det er også et stort plus med kørekort og god erfaring som billist. Arbejdsopgaverne kan variere meget, så det er ikke muligt at komme med en endelig facitliste over, hvad jobbet kræver.

Så meget tjener en handicaphjælper

En handicaphjælper på fuld tid tjener i gennemsnit mellem 26.000-27.000 pr. måned.

Du kan dog opnå en væsentligt højere løn, hvis du bliver ansat som privat på institutioner og hospitaler. Det hele afhænger også af, hvem der skal have hjælp.

At være handicaphjælper er en hverdag, hvor man gør en tydelig forskel. Borgerne kan ikke undvære din hjælp, så du skal være klar på at yde en stabil indsats hver eneste dag, du møder op på arbejde.

4) Skraldemand – Tidligt op og tidligt fri

Hvis du hverken er bange for at stå tidligt op eller tage fat, kan det være, du skal blive skraldemand. Lønnen er tilmed rigtig god og der er ingen krav til uddannelse eller baggrund.

Et stort kørekort er en rigtig god idé at erhverve sig, da du herved kan komme til at køre skraldebilen fra sted til sted.

En skraldemand – eller renovationsarbejder – kører ikke kun rundt og tager folks affald med. Man kan også blive ansat på en genbrugscentral for at sortere affald.

Der kommer ikke til at mangle folk til at sørge for bæredygtig affaldshåndtering fremover. I Danmark er der rigtig stor fokus på grøn omstilling, som indebærer, at vi behandler affaldet på den helt rigtige måde. Der er således masser af ting, som kan anvendes til genbrug og dermed gøre noget godt for miljøet.

Sådan bliver du skraldemand

Da der ingen krav er til hverken uddannelse, erfaring eller baggrund, er det faktisk bare at ansøge, hvis du kan se dig selv i jobbet. Du kan tage et stort kørekort til lastbil på bare 30 dage. På den måde kan du stille sig selv endnu bedre til rådighed som renovationsarbejder.

Det er selvfølgelig et klart krav, at du er fysisk robust. Har du tendens til dårlig ryg eller lignende, vil det ikke være det rette valg af job. En skraldemand møder tidligt om morgenen og får tidligt fri. Du bør nok ikke være det vildeste B-menneske, hvis du vil trives som skraldemand.

Så meget tjener en skraldemand

Lønnen for en skraldemand ligger på omkring 30.000 kr. om måneden.

Man skal dog også kigge på, om man er ansat privat eller offentligt. Lønnen kan herved svinge noget. Som renovationsarbejder er der god betaling, hvis man arbejder mere end den aftalte tid. Efter tre timers overarbejde bliver timelønnen næsten fordoblet.

Skraldemænd vil der altid være brug for. Selvom man bliver beskidt og folks skrald kan lugte rigtig grimt, er der rigeligt med ansøgere – ikke mindst pga. den gode løn og de få krav til kvalifikationer.

5) Lufthavnsarbejder – Service når folk skal ud at rejse

Hvis du bor i nærheden af en lufthavn er det måske værd at overveje at blive lufthavnsarbejder. Flyene skal hurtigt lastes med baggage, så tidsplanen kan overholdes. Når flyene lander, skal der også stå friske folk klar til at tage fat på at få kufferterne tilbage til passagererne.

Der er også brug for folk til at rengøre flyene, når de står klar til at modtage et nyt hold passagerer. Arbejdet skal foregå i et højt tempo og udføres grundigt. Hvis du er fysisk aktiv til hverdag, vil det sikkert ikke være en opgave, der skræmmer dig.

Arbejdet med at laste fly kan være fysisk krævende med mange tunge løft. Flyarbejderen er ofte inde i de lavloftede lastrum nederst i flyet. Flyarbejdere arbejder på skiftehold, på alle tider af døgnet, hele året rundt og som oftest udendørs.

Sådan bliver du lufthavnsarbejder

Flyarbejdere er ansat i ekspeditionsselskaberne – de såkaldte handling-selskaber – i de større lufthavne. De arbejder på standpladserne for passager- og charterfly – eller som portører i fragtterminalerne, hvor de tømmer og laster særlige fragtfly.

For at blive ansat som lufthavnsarbejder kræves ingen særskilt uddannelse. Man skal typisk være 23-28 år, have kørekort, gode engelskkundskaber samt et godt helbred. Stort kørekort er en fordel, men ikke et krav. Desuden kræves ren straffeattest.

Som nyansat gennemgår du som regel et træningsprogram, der består af et 3-dages kursus efterfulgt af 8-10 oplæringsvagter. Og så er du ellers klar til at tage fat, hvor det kræves!

Så meget tjener en lufthavnsarbejder

En lufthavnsportør på fuld tid tjener i omegnen af 30.000 kr. pr. måned alt inklusive.

Der er rigtig mange stillingsbetegnelser indenfor området, så lønnen vil variere meget alt efter, hvad du konkret laver. 30.000 kroner er for det fysisk mest krævende job som portør, hvor der skal bakses med kufferter og anden baggage mange timer pr. vagt. Du skal være klar på at et værre slid og slæb!

Lufthavnsarbejder, flyarbejder, lastemand, bagageportør, lufthavnsportør, catering-mandskab, rengøringspersonale, gate-co-ordinator – der er brug for mange hænder i en lufthavn.

6) Kran- og truckfører – Certifikater eller kurser er nok

Såfremt du ikke er bange for at komme op i højden, er det oplagt at blive kranfører. Her vil du blive uundværlig i forhold til at få flyttet store og tunge ting frem og tilbage på byggepladsen.

Som kranfører arbejder du med forskellige typer af kraner. Du skal have et kranførercertifikat, og arbejdet foregår for en stor del udendørs og i al slags vejr. Der findes et stort antal krantyper beregnet på mange forskellige transportbehov. Der kræves forskellige certifikater til de mange forskellige typer af kraner.

Noget mere håndgribeligt er det selvfølgelig at køre truck på et lager eller byggeplads. Her er krave ikke helt så høje. Et truckkort er i reglen nok til at komme i gang.

Sådan bliver du kran- og truckfører

Et truckcertifikat tager normalt 7 dage at erhverve sig. Herefter er du meget bedre stillet i forhold til den del af arbejdsmarkedet. Og så er det faktisk ret sjovt at køre med gaffeltrucks og gaffelstablere. En truckfører løfter rundt på adskillige tons på en ganske almindelig arbejdsdag.

10 dage er hvad, der skal til for at blive kranfører. Med et krancertifikat i hånden er du meget mere attraktiv på det danske jobmarked, hvor der som regel er brug for chauffører. Der er således gode muligheder for at gå direkte i job efter endt kursus.

Du behøver altså ikke bruge mange år på kedelige studier for at komme i velbetalt arbejde. Du kan tage både truck- og krankørekort indenfor en måned – og så er vejen banet til rigtig mange spændende stillinger.

Så meget tjener en kran- og truckfører

En truckfører på fuld tid tjener i gennemsnit 32.500 kr. om måneden alt inklusive. 

En kranfører, der arbejder med stationær kran tjener 33.500 kr. om måneden alt inklusive.

En kranfører, der arbejder med mobilkran tjener 37.700 kr. om måneden alt inklusive. 

Alt i alt nogle virkelige stærke bud på solidt arbejde, hvor der kun skal korte kurser til som kvalifikation. Der arbejder masser af andre mennesker på byggepladser rundt omkring, så kollegialt vil du også gå en spændende tid i møde.

Dog kan somme tider være lidt ensomt at sidde højt oppe i kranen helt alene! Men lønnen er god.

7) Sælger – Eneste krav: At du kan sælge hvad som helst

Spøg til side. Du behøver selvfølgelig ikke kunne sælge hvad som helst til hvem som helst. Men skal du have en chance for at få en succesfuld karriere som sælger, kræver det, at du kan tale for dig og få kunder til at købe lidt af hvert.

Der findes alle mulige forskellige slags sælgere. Der er dem, som ringer ud til folk. Og så er der dem, der kører ud med vareprøver fra virksomheder. Det gælder herefter om at præsentere varerne på en måde, så der kan sættes underskrifter på handelsaftaler.

At være sælger kan hurtigt blive en livsstil. Der er mange, som får et kick ud af at få afsat så mange varer som overhovedet muligt. Det kan være, du faktisk er rigtig dårlig til at fordybe dig i skolearbejde – men når det kommer til at få en handel i hus – så er du en mester!

Sådan bliver du sælger

Lad os tage udgangspunkt i, at du aldrig har gennemført en videregående uddannelse. Her går vejen til at blive sælger igennem opsøgende arbejde. Du skal ud at overbevise firmaer om, at du kan bringe dem masser af indtægter ved at have dig ansat som sælger.

At ‘bestå’ en ansættelsessamtale har meget at gøre med at være sælger. Din kommende arbejdsgiver skal kunne mærke på dig, at du brænder igennem og vil have evnerne til at præsentere firmaet på bedste vis overfor potentielle kunder.

Normalt deltager du i regelmæssige møder med andre sælgere og med firmaet, blandt andet for at fortælle om kundernes reaktioner på produkterne – og for at deltage i planlægningen af nye salgsfremstød mm. Som sælger kan man som regel se frem til kurser på det firma, hvor man er ansat.

Du kan uddanne dig til selvlært sælger allerede fra i dag. Læg ud med at gøre dig nogle tanker omkring, hvordan du vil gribe opgaven an.

Så meget tjener en sælger

Som sælger bør man som minimum kunne regne med en gennemsnitlig månedsløn på 26.500 kr. alt inklusive.

Der er i princippet intet loft over, hvor meget en sælger kan tjene. Rigtig meget af lønnen er som regel bundet op på bonusser i forhold til, hvor meget man sælger på månedlig basis. Dog er der altid en grundløn at falde tilbage på.

Du skal altså være indstillet på et job, hvor din løn i høj grad afhænger af, hvordan du præsterer, når du skal ud at sælge.

Med erfaring og efteruddannelse kan du blive salgsleder, salgschef, markedschef eller produktchef. Der er lav ledighed blandt sælgere, så der er god mulighed for at få job.

The sky is the limit!

8) Buschauffør – Et job med masser af kilometer i

Når man kan skrive uddannet buschauffør på sit CV løber man aldrig tør for jobmuligheder. Der vil altid være brug for friske folk til at køre busser rundt i by og land. Man kan få faste ruter med bybussen eller fragte folk over længere strækninger – måske endda til udlandet.

Du kan sigte efter at få et job som buschauffør med faste mødetider – eller du kan være mere fleksibel. Der er naturligvis gode tillæg, når man kører aften, weekend eller nat. Og så er der jo ingen, der siger, at man skal køre den samme rute år efter år. Som buschauffør kan man godt få forandring, hvis det er, hvad man ønsker.

Selvom man ikke har kollegaer i nærheden i bussen, vil man møde masser af mennesker. Der hører også gerne personalestue til de store busselskaber. Og så hilser man selvfølgelig, når man møder en anden buschauffør på sin vej.

Sådan bliver du buschauffør

For at blive buschauffør skal du gennemføre det 30 dages kursus “Personfordring med bus”, der bliver udbudt på skoler i hele landet. Her lærer du både den praktiske og teoretiske del af at være buschauffør.

Du skal være fyldt 21 år før første prøve på kurset. Herudover skal man tale og forstå dansk på et tilstrækkeligt niveau. Man skal herudover have et gyldigt kørekort til personbil og lægeattest.

For at få et buskørekort skal du til to prøver. Den første prøve er en teoretisk og praktisk køreprøve. Den anden er en teoriprøve. Når du har bestået begge prøver, får du dit buskørekort. Du må herefter arbejde som buschauffør i Danmark. Efter 2 års erhvervserfaring må du også begynde at køre i udlandet.

Så meget tjener en buschauffør

En nyuddannet buschauffør tjener i gennemsnit 28.102 kr. om måneden alt inklusive.

Arbejdstiderne for en buschauffør er meget forskellige, hvilket selvfølgelig også har betydning for lønnen. Du kan derfor sigte efter at tjene endnu mere ved at være villig til at arbejde på ‘skæve’ tidspunkter.

9) Fitnessinstruktør – Få penge for at dyrke motion

Hvis du er bidt af en gal motionist, vil det være et sandt drømmejob at komme til at tjene penge på at få andre til at røre sig. Det kan være, du er skarp til zumba, crossfit, styrketræning, boksetræning, cirkeltræning osv.

Der er gang i fitness-centrene rundt omkring i landet. De fleste vil gerne leve mere aktivt og sundt – måske endda smide nogle kilo på vejen. Da det godt kan være svært at motivere sig til individuel træning, er det meget populært at træne på hold. Det er her, du kommer ind i billedet.

Hvis du kan engagere og styre et hold til at træne i samme retning, kan fitnessinstruktør være et super karrierevalg for dig. Det er sjældent et arbejde på fuld tid – men et supplement til andre indtægter. Man ser også rigtig mange studerende arbejde som fitnessinstruktør ved siden af.

Man kan naturligvis også arbejde som personlig træner, hvor det blot er én enkelt person, du skal få til at røre sig, træne, leve og spise sundt.

Så bliver du fitnessinstruktør

Rigtig mange fitnessinstruktører har ikke nogen længere uddannelse indenfor området bag sig. De er drevet af deres hobby og har taget kortere kurser for at få papir på deres kompetencer. Man kan derfor blive fitnessinstruktør på relativt kort tid.

Det kan endda være, at du kender nogle i det motionscenter, hvor du træner til daglig. Hvis du har bevist dine evner indenfor en speciel form for træning, kan det måske være kvalifikation i sig selv.

Basisuddannelsen til instruktør tager 40 timer i DGI. Herudover kan man også uddanne sig til fitnessvejleder (14 timer) og senior fitnessinstruktør (10 timer).

Som du kan se, vil det ikke tage særligt lang tid at få papir på dine kompetencer, hvis det er fitness-vejen, du vil gå.

Så meget tjener en fitnessinstruktør

En fitnessinstruktør tjener ca. 280 kroner i timen alt inklusive. 

Da her ikke er tale om et job, hvor du kan få nok timer til at arbejde på fuld tid, giver det mest mening at angive timelønnen. Du kan selvfølgelig få mange flere hold, hvis du også kan undervise seniorer i dagstimerne og indenfor forskellige typer af fitness.

Ja, fitness er en livsstil for rigtig mange mennesker – og så kan man endda tjene ganske gode penge på det.

10) Flyttemand – Varm op før du møder på arbejde

Arbejde som flyttemand kan både være slidsomt og besværligt. Til gengæld kan du komme til at arbejde sammen med super kollegaer, som man kører ud til opgaver sammen med. Der kan være sjove og knapt så sjove flytteopgaver – til gengæld vil du ALTID være en eftertragtet arbejdskraft, hvis du flytter folks ting uden at beskadige dem.

Det kan faktisk være ekstremt hårdt at flytte store og tunge ting ned fra 4. sal. Man skal endda være forsigtig på samme tid, da folk naturligvis ikke bryder sig om, hvis der møbler bliver ridsede. Trappeopgangen bør heller ikke lide overlast.

En god fysik og godt helbred er alfa og omega. Som flyttemand bør du huske at varme godt op, før du tager fat på de tunge og belastende løft. Ryggen og knæ er meget udsatte i dette job.

Sådan bliver du flyttemand

Du skal være stærk, klar på at tage fat og nem at arbejde sammen med – så kan du blive flyttemand allerede imorgen.

Flyttearbejdere er ansat i flyttevirksomheder. Et særligt område er kontor- og virksomhedsflytning. Her kræver det, at flyttearbejderne kan nedtage og adskille kontorinventar herunder også elektronisk kontorudstyr i et vist omfang.

Der findes kompetencegivende AMU-kurser for flyttearbejdere inden for området ‘Flytning og møbeltransport’.

De fleste flyttearbejdere tjener til dagen og vejen ved at hjælpe private med flytning fra ét sted til et andet.

Så meget tjener en flyttemand

En flyttemand på fuld tid tjener i gennemsnit 30.000 kr. pr. måned alt inklusive. 

Man kan søge ansættelse hos et af de store flyttefirmaer eller gå efter at starte sit eget op. Rigtig mange flyttemænd arbejder sammen med gode kollegaer, som de kører fast rundt med fra opgave til opgave. På den måde lærer man hinandens stærke og mindre stærke sider at kende.

Et arbejde som flyttemand er for team players, der ikke er bange for at tage fat på dagens opgaver. Du får blodet i omløb og masser af motion. Men husk nu bæreselerne og de korrekte løft!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en god ufaglært løn?

En ufaglært tjener som regel omkring 130 kr. i timen. Du kan sammenligne med andre ufaglærte stillinger, når du tilbydes et nyt job.

Hvilke jobs er nemme at få?

Der er masser af stillinger som butiksansat rundt omkring i Danmark. Tjek ledige stillinger i dit nærområde eller spørg i dig lokale supermarked. Man kan ofte aflevere en uopfordret ansøgning.

Hvad er de bedste jobs?

Det afhænger meget af dig som person, om et job er godt. Ikke to mennesker er ens. Man bør finde noget, man kan lide at lave i længden. Det behøver ikke være lønnen, der er det afgørende.

Hvilke jobs giver god løn?

Af godt betalte jobs uden uddannelse kan nævnes vinduespudser, chauffør eller flyttemand. Man kan godt komme til at tjene en respektabel løn uden at gå mange år i skole.

Konklusion – Du kan godt tjene gode penge uden en uddannelse

Hvis du er klar på at tage fat og ikke har fine fornemmelser, kan du godt komme til at tjene en fin løn, selvom du ikke har gået mange år i skole. Mange af de ufaglærte jobs rummer i øvrigt tillæg ved overarbejde, aften og weekend. Der er derfor gode grunde til at kigge på, hvornår på ugen man tager vagter.

Et godt arbejde er et, hvor man er glad for at møde ind om morgenen (eller hvornår på dagen, det nu er). Men det gør da bestemt ikke noget, at man får som fortjent, når det kommer til lønnen.

Held og lykke med at finde de bedst betalte ufaglærte jobs, der passer perfekt til lige nøjagtig dig!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i