Tjen penge på din mening – Her er dine muligheder

Tjen penge på din mening – Her er dine muligheder

Tjen penge på din mening

Del denne artikel

Tjen penge på din mening – tjen penge på spørgeskemaer! Hvordan hænger det så lige sammen? Jo, du kan faktisk tjene en smule på at deltage i online spørgeundersøgelser. Her får du en guide.

Hvis du er typen, der aldrig går af vejen for at sige din mening, kan der rent faktisk være penge i det. Du kan oprette profiler på flere sites, der deler ud af belønninger til dem, der svarer på MANGE (!!!) brugerundersøgelser.

Vi kan ligeså godt sige det med det samme, så du ikke ender med at blive skuffet: Du bliver ikke rig af at deltage. Til gengæld tilbydes du at påvirke diverse store virksomheder blot ved at sige, hvad du mener.

Tjen penge på spørgeskemaer – men også mere end det

Faktisk er det mere korrekt at sige belønninger i stedet for penge. Godt nok tilbydes man udbetaling af kontanter via sin PayPal-konto. Men de fleste belønninger er gavekort til forskellige butikker.

Man har også mulighed for at veksle sine point til velgørenhed. Man kan ligefrem plante træer i fjerne egne af verden.

Det kan hurtigt blive en livsstil at give sin uforbeholdne mening til kende online. Man føler sig ret eksklusiv, når man sætter sig i den varme stol og bliver ‘interviewet’ om alverdens emner – stort og småt.

Du bliver ikke rig – men du får med garanti noget at forholde dig til!

Dette spørgsmål kan man fx tænke ret så længe over:

  • Hvad ville du foretrække: At være født for 50 år siden – eller at blive født om 50 år?

Jo, sites med spørgeundersøgelser kan godt sætte gang i de helt store overvejelser. Og så bliver man tilmed belønnet for at være med.

Forvent dog på ingen måde en timeløn over 20 kroner! Så er det sagt … Lønnen skal ligesom ligge i arbejdet selv – på en måde.

Online spørgeundersøgelser er et internationalt fænomen:

Tjen penge på din mening – Sådan bærer du dig ad

Det er faktisk såre simpelt. For at tjene point ved at besvare spørgeundersøgelser online, skal man oprette en bruger på et site, er stiller disse undersøgelser til rådighed. Den egentlige afsender af spørgsmålene kan spænde meget vidt.

Det kan dreje sig om Zalando, der vil have kendskab til, hvad folk egentlig går og mener om dem. Det kan også være store amerikanske brands som Coca Cola, der ønsker at vide noget om forbrugerne i et lille land som Danmark.

Du opretter en profil og udfylder oplysninger om dig selv. Jo mere du er villig til at fortælle om dig selv – des flere undersøgelser er der at komme efter.

En fyldig og informativ brugerprofil gør dig langt mere attraktiv, end hvis du ikke er villig til at dele ud af personlige oplysninger. Det er en ting, man ihvertfald skal være opmærksom på – det går ikke at være hemmelighedsfuld, hvis man vil tjene til belønninger ved at svare på online spørgeskemaer.

Man skal mene noget for at kvalificere sig til undersøgelser

Når profilen er oprettet og pyntet med diverse oplysninger om dig, er det ellers bare at tage imod de undersøgelser, der er at komme efter.

Man gør klogt i at mene en masse om forskellige ting og sager, hvis der skal blive ved med at dukke nye undersøgelser op.

Du kvalificerer dig til flere undersøgelser, når du kender til en lang rækker brands og virksomheder. Det er ret let at lure, hvilken målgruppe afsenderen gerne vil stille nogle spørgsmål. Derfor kan man måske omgås den 100% sandhed en smule for at gøre sig lækker i forhold til endnu flere undersøgelser.

Lad os se på de forskellige steder, hvor man kan tjene til belønninger ved at svare på spørgsmål.

Toluna – Påvirk din verden og tjen en smule på samme tid

Tjen penge på din mening

Toluna tilbyder dig at blive influencer og direkte påvirke din verden. Det er da også ret så store brands, man servicerer med svar på spørgeundersøgelser. Vi kender alle til Kellogg’s, FIAT og Amazon. Måske kan du hjælpe dem på vej videre med kloge og velmenende svar på spørgsmål.

Ofte er nok at sætte hak fra 1-10. Så man behøver ikke overanstrenge sig.

Herudover er Toluna også en form for social platform, hvor man kan interagere med de andre bruger. Eller hvad med sjove spil? Et riv i lykkehjulet går fx aldrig af mode – og der kan være gyldne point at komme efter.

Survee – Tjen penge på spørgeskemaer

Survee er et international site, hvor man kan blive belønnet for sin deltagelse i diverse undersøgelser. Du kan optjene point til velgørenhed i form af bidrag til Amnesty eller Verdensnaturfonden. Det skal dog ikke afholde dig fra at indkassere belønningen selv.

Du kan veksle optjente point til gavekort fra gavekortet.dk eller kontant afregning via PayPal.

Desværre kan man ikke sige, at alle på Trustpilot er lige enige om, hvor fed en side Survee er. Der er fx adskillige sure opstød, som handler om, at man aldrig får de belønninger, man ellers bliver stillet i udsigt.

Mitpanel – Bliv spurgt om alt mellem himmel og jord

MitPanel disker også op med online undersøgelser for enhver smag. Bag hjemmesiden står amerikanske Dynata, som servicerer en lang række virksomheder med svar på deres spørgsmål. Man gør klogt i at angive, at man lider af diverse sygdomme, kender til diverse brands osv.

Når man breder sit kendskab til alt mellem himmel og jord ud, kvalificerer man sig til flere undersøgelser.

Du kan ligefrem arbejde dig op i rang, når du er tilmeldt MitPanel. Belønningerne er fx gavekort til Matas, CDON, H&M, Imerco og IKEA.

YouGov – Er der noget at komme efter?

YouGov har aftale med JYSK, Zalando og H&M om, at point kan veksles til belønninger. Du kan også score gavekort til biografer, Ticketmaster – eller hvad med en tur i Fårup Sommerland. Vi kan dog godt afsløre, at der skal svares på nærmest uendeligt mange spørgsmål, hvis du skal kunne invitere hele familien på en sjov dag med forlystelser ad libitum.

Som noget ganske særligt kan man også bruge sine point på et lotteri med lækre præmier.

Vil man gamble med sine point eller veksle dem til konkret afregning – det er spørgsmålet.

Opinionsland – En timeløn på 17 kroner venter dig

OpinionsLand er også sat i verden af føromtalte Dynata fra det store USA. Det er derfor nogenlunde præcis den samme oplevelse, som hvis man tilmelder sig MitPanel. Der er dog intet i vejen for, at du breder dig ud over flere sites. På den måde bliver der bare endnu flere spørgsmål at svare på.

Oprettelse på flere sites vil helt sikkert også betyde et sandt bombardement af din mailboks – hvis du altså er flittig til at tage imod de tilgængelige undersøgelser.

Hvis du kan nøjes med en timeløn på rundt regnet 17 kroner, kan det være lige noget for dig at besvare undersøgelser af mange forskellige slags.

Andre steder, hvor man bliver belønnet for sin mening

Der mangler ikke hjemmesider, hvor man kan svare på undersøgelser. Man kan jo oprette sig mange steder og derved virkelig lægge sig i selen for at optjene masser af point til belønninger.

Tjen penge på din mening også her:

Man skal dog virkelig knokle igennem for at tjene til dagen og vejen blot ved at give sin mening til kende. Tjen penge på din mening, hvis det giver mening for dig.

Kan vi anbefale at tilmelde sig disse sites med brugerundersøgelser?

Ikke rigtig. Lønnen er simpelthen for lav. Og det er tilmed for usikkert, om man overhovedet modtager sine belønninger.

Tjener online spørgeskemaer et højere formål?

Tvivlsomt. Der kan jo være tusindvis af brugere, som bare svarer så hurtigt som muligt for at optjene point.

Der er helt sikkert også andre måder at få mening med tilværelsen og tjene en smule til dagen og vejen. Hvad med en avisrute?

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i