Toluna – Påvirk din verden og tjen en smule på samme tid

Toluna – Påvirk din verden og tjen en smule på samme tid

Toluna

Del denne artikel

Internettet er pænt fyldt med hjemmesider, der tilbyder belønninger for at deltage i spørgeundersøgelser. Ofte lover disse sites, at du kan tjene gode penge på dette. Men kan du faktisk stole på det?

I denne artikel anmelder vi hjemmesiden Toluna.

Hvor meget kan du ca. tjene? Hvor lang tid vil det tage? Hvad er fordelene og ulemperne ved hjemmesiden?

Alt dette vil du finde svar på i denne test.

Toluna
Måske er Toluna lige noget for dig?

Hvad går Toluna ud på?

Toluna er en hjemmeside, hvor du kan optjene point og belønninger for at svare på spørgeskemaer og undersøgelser.

Ud over spørgeskemaer kan du også teste produkter gratis. Du kan tilmed oprette dine egne spørgeskemaer og spørgsmål, som andre medlemmer på Toluna kan svare på.

Her er altså tale om et socialt fællesskab. Dette gør, at Toluna adskiller sig væsentligt fra andre sites, hvor man belønnes for sine meninger.

Pointene som du optjener på Toluna, kan du enten få udbetalt som kontanter via PayPal eller belønninger og velgørenhed. Man kan ligefrem plante et træ i fjerne egne af verden ved at bruge sine point.

Undersøgelserne hos Toluna kan omhandle ovenstående brands

At være influencer hos Toluna

Toluna er som nævnt ikke helt som de andre anmeldelsessites. Du lokkes ligefrem med en titel som influencer. Det lokker måske en del unge mennesker med indenfor.

Man kan påvirke store brands ved at give sin mening til kende. Alt i alt meget meningsfyldt, hvis man tænker over det.

Ved at oprette en profil på Toluna bliver du med det samme tildelt 500 point. Efter dette kan du gå i gang med at tjene point ved at udfylde din profil. Herefter skal der optjenes point ved at svare på diverse spørgeskemaer og undersøgelser.

Ved brug af Toluna i 1 uge blev vi tilsendt undersøgelser på mail for omkring 30.000 point.

Toluna
Det gælder om at pimpe sin profil for at kvalificere sig til undersøgelser

Sådan kommer man i betragtning til at svare på undersøgelser

Når du modtager en mail om en undersøgelse, skal du først og fremmest tage en test, for at se om du er kvalificeret til denne undersøgelse. Du kan risikere, at du spilder derfor tid – omkring 5-10 minutter – på at se om du er kvalificeret til undersøgelsen eller ej.

Der gives ikke point som kompensation, når man ikke egner sig til en undersøgelse.

Derudover kan du også risikere at gå i gang med en undersøgelse – hvor du efter 10 minutter bliver smidt af, fordi du ikke passer ind i målgruppen længere.

Ud af de 30.000 mulige point tjente vi på 1 uge i alt 4.000 point. Det var kun muligt, at tage 2 ud af 7 forskellige undersøgelser med hver deres belønning på 2000 point. Så der blev derfor spildt omkring 45 minutter bare på at se om der kunne tages alle tilsendte undersøgelser.

Man skal ikke være for kræsen med at brede sine interesse ud, når man tilmelder sig Toluna. Der er flere undersøgelser i at kende til en masse brands, mene noget om alt muligt forskelligt – osv.

Man kan komme til at svare på lidt af hvert, når man tilmelder sig Toluna

Hvor meget kan man tjene ved at svare på spørgsmål?

Hos Toluna er 20.000 point ca. 50 kroner værd. 1.000 point er derfor 2,5 kroner værd.

De fleste undersøgelser hos Toluna lader dig optjene mellem 1.000-5.000 point – altså mellem 2,5-12,50 kroner. Du kan se dine optjente point på din konto dagen efter, du har svaret på spørgeskemaet.

Det tager omkring seks uger at få sine penge udbetalt via PayPal. Du skal derfor vente en god rum tid før, du kan få dine penge.

Hvis du er indenfor en målgruppe, der egner sig til de fleste af undersøgelserne, kan du ret hurtigt optjene nogle point. På 1 uge blev vi som sagt sendt undersøgelser, der var 30.000 point værd – hvilket vil sige i alt 75 kroner.

Et kig ind i belønningscentret

En ugeløn på 40 kroner

Dog blev der kun tjent 10 kroner på 1 uge på grund af målgruppeudvælgelsen. Dette beløb tog omkring 35 minutter at indtjene. Hvis du tjener 10 kroner i gennemsnit om ugen, vil du tjene 40 kroner om måneden. Dette betyder, at du kan tjene op til 480 kroner om året. Ikke ligefrem noget, der vil gøre dig til liebhaver.

På 1 uge oprettede Toluna syv spørgeskemaer til os. Hvis du kvalificerer dig til alle undersøgelserne, kan du faktisk tjene en ekstra sjat penge hos Toluna.

Hvis du kun kvalificerer dig til få af undersøgelserne hos Toluna, så er det ikke mange penge, du kan tjene hos Toluna.

Så man kan sige, det gælder om at gøre sig egnet til undersøgelserne!

Man skal svare på MANGE spørgsmål for at optjene point nok til disse belønninger

Det gode ved at være tilmeldt Toluna

Toluna har et pænt og overskueligt design. Det er nemt at gå til, og du kan let finde rundt på hjemmesiden.

Derudover kan du tage kontakt til andre brugere på siden – og selv oprette dine egne spørgeskemaer. Desuden har Toluna oprettet en app. Du kan derfor let svare på spørgeskemaer og undersøgelser over telefonen – og på den måde tjene lidt, når du for eksempel sidder i toget på vej hjem fra skole eller arbejde.

Toluna rummer også spil, hvor man kan vinde point til sin samling. Sitet rummer alt i alt en hel del mere underholdning, end hvad man finder på lignende hjemmesider med spørgeundersøgelser. Udover optjening af point er der altså mere at komme efter.

Sidst men ikke mindst sender Toluna ofte spørgeskemaer ud via mails. Du er altid opdateret, når der kommer nye spørgeskemaer.

Der kommer ofte brugerundersøgelser, som man måske egner sig til at udfylde.

Hvad med at plante et i enten Thailand, Uganda eller Peru? For den nette sum af 8.300 point kan du gøre en god gerning i disse fjerne egne.

Det er helt op til dig selv hvilke belønninger, du ender med at tage imod.

Forskellige spil, som måske falder i din smag

Ulemperne man skal kende til

En af de største ulemper er, at Toluna ikke målretter deres undersøgelser bedre.

Der er for meget tidsspilde, da du skal tage en test – bare for at få lov til at besvare spørgeskemaet. Sommetider kvalificerer du dig ikke til spørgeskemaet, og du kan derfor bruge meget tid uden at tjene noget som helst.

Derudover er belønningen ikke stor, da du ikke kvalificerer dig til alle undersøgelser – faktisk kun meget få af dem. Det kan derfor tage ret lang tid, hvis du vil optjene rigeligt med point til belønninger.

Derudover kvalificerer man sig somme tider til undersøgelserne. Men efter 10 minutter tid smides man af, fordi man ikke længere passer ind i målgruppen.

En kort og en lang undersøgelse om livsstil

Mulighed for at teste konkrete produkter

Du kan også teste produkter hos Toluna. Dog kræver dette, at du er meget aktiv på siden. Derudover er der også kvalifikation for at kunne få et produkt tilsendt.

Du kan godt prøve at tilmelde dig for at blive produkttester for en eyeliner. Men dette kræver – ligesom med spørgeskemaerne – at du er i den rette målgruppe.

Du bør derfor ikke tilmelde dig til Toluna med intention om at få en masse gratis produkter tilsendt. Det er nemlig ikke sikkert, at du nogensinde kvalificerer dig og får et produkt tilsendt.

Hos Toluna har de også konkurrencer og lodtrækninger kørende, hvor du for eksempel kan vinde en mobiltelefon. Det kræver dog, at du bruger dine optjente point for at deltage.

Da Toluna eksisterer i adskillige lande, bliver vinderchancerne meget små, hvis disse lodtrækninger dækker alle deres afdelinger – hvilket er svær at gennemskue om de gør eller ej.

Kort sagt: Der foregår en del ting, når man tilmelder sig Toluna. Man skal næsten selv afprøve, om det er umagen værd.

Man kan ligefrem udfordre andre brugere til duel på billeder

Konklusion – Er der egentlig nogen grund til at tilmelde sig?

Hvis du ikke passer ind i målgruppen – og derfor ikke kan svare på alle spørgeskemaerne – så bliver du ikke rig af at være tilmeldt Toluna. Du bliver faktisk ikke rig under nogen omstændigheder.

Du vil højst få optjent en skilling til en kop kaffe på en café hver måned. Men hvis du synes, det er sjovt at interagere med andre medlemmer, selv oprette dine spørgeskemaer og tjene en lille skilling på dette – så tilmeld dig da siden og prøv det ad.

Hvis du elsker at svare på spørgeskemaer, være med i undersøgelser eller teste produkter – og ikke behøver at tjene alverden på det – så er Toluna en hjemmeside for dig.

Overvejer du at tilmelde dig Toluna, skal du gøre op med dig selv, om det er tiden værd – og hvor meget du forventer at tjene.

Er du en af de heldige, der kvalificerer sig til alt, kan du tjene okay penge – men sæt ikke næsen op efter det. Det er højst sandsynligt ikke muligt at være i den rette målgruppe til alle undersøgelserne.

Man skal finde mening i at være influencer hos Toluna, hvis det skal være tiden værd.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

YouGov
Anmeldelser

YouGov – Er der noget at komme efter?

Denne artikel handler om erfaringer med hjemmesiden YouGov.dk. Får man rent faktisk noget ud af at bruge kræfter på at besvare spørgeskemaer – eller er