Anmeldelse af Mitpanel

Anmeldelse af Mitpanel

Mitpanel

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Ønsker du at sidde foran computeren derhjemme og tjene penge? Er du faldet over hjemmesiden Mitpanel, og har set muligheden for at tjene penge hjemmefra, men ikke ved om det kan lade sig gøre eller om det er fup og bedrag. Så læs med her! Denne artikel er en anmeldelse af hjemmesiden Mitpanel, hvor du vil få svar på, om du kan tjene penge hjemmefra ved brug af denne side, og om det er værd at tilmelde sig.

Hvad drejer Mitpanel sig om?

Mitpanel er en hjemmeside, hvor du kan besvare spørgeundersøgelser. Alle undersøgelser er tilrettelagt således, at du skal indgå i en bestemt målgruppe for at kunne besvare disse undersøgelser. Når du har besvaret en undersøgelse, optjener du nogle point, som i sidste ende bliver til rigtige penge.

Du får udbetalt dine penge via PayPal. Du skal derfor oprette en PayPal-konto for at kunne få dine penge udbetalt fra Mitpanel. Du kan også bruge dine point til Magasins onlineshop, Bog&Idé, Gavekortet.dk eller hos Ikeas onlineshop, donere dine optjente point til Verdens Skove eller bruge pointene til at deltage i diverse lodtrækninger hos Mitpanel. Du kan tilmelde dig Mitpanel lige her.

Oplevelsen af at være tilmeldt Mitpanel

Mitpanel sender invitationer til spørgeundersøgelser via din mail. På 1 uge blev der tilsendt 3 forskellige invitationer, hvor der blev givet lov til at besvare 2 af disse. Resten af spørgeundersøgelserne var udenfor målgruppen, og det var derfor ikke muligt at besvare dem.

Dog blev der kun optjent i alt 5 point på 1 uge, da den anden af spørgeundersøgelserne loggede ud, da målgruppen pludseligt blev til en anden. Belønningen gik derfor tabt, og det endte ud med, at der ikke blev optjent nogle point på den anden spørgeundersøgelse.

Spørgeundersøgelsen som gav 5 point i alt, skulle oprindeligt tage 5 minutter. Undersøgelsen du bliver introduceret for, er meget længere end disse 5 minutter. Efter 15 minutter var undersøgelsen kun besvaret med 40 procent, og der var derfor stadigt 60 procent tilbage af undersøgelsen.

Hvad der skulle have været en hurtig besvarelse på 5 minutter, endte op med at tage 40 minutter for 5 point. Du kan derfor komme ud for, at spørgeundersøgelserne vil tage længere tid end forventet, og det er derfor en god idé at sætte tid af til dette, hvis du ikke vil give op halvvejs og miste dine point.

Hvis du tilmelder dig til Mitpanel, så kan du risikere at du får en masse mails med tilbud og diverse nyhedsbreve tilsendt. Du kan også risikere, at blive ringet op af sælgere. Mitpanel skriver på deres hjemmeside, at: ”de ikke videregiver eller sælger dine personlige oplysninger til en tredjepart”.

Dog blev der på bare en uge tilsendt en masse mails med tilbud, oplysninger og nyhedsbreve fra forskellige virksomheder, og et enkelt opkald med henblik på salg af forsikringer. Så hvis du ikke er villig til at lade din mail blive overfyldt med mails, så er Survee ikke den rette hjemmeside for dig.

Hvad kan jeg tjene, og hvor lang tid tager det?

For hver spørgeundersøgelse hos Mitpanel, kan du tjene 5 point pr. stk. På 1 uge blev der optjent 5 point ved besvarelse af en enkelt spørgeundersøgelse. Der blev dog sendt tre spørgeundersøgelser ud i løbet af en uge. Så hvis du er målgruppen for alle disse spørgeskemaer, kunne du have tjent op til 15 point på en uge.

Hvis du vil bruge dine point på lodder, kræver dette 1 point. Hvis du vil bestille et gavekort til for eksempel Ikea eller Bog&Idé, så kræver dette 100 point, og så får du et gavekort, der er 50 kroner værd. Sidst men ikke mindst kan du vælge at få udbetalt penge på din PayPal-konto. Dette kræver at du har optjent minimum 100 point, hvor du så vil få udbetalt 50 kroner.

Hvis du i gennemsnit besvarer 1 spørgeundersøgelse om ugen til en værdi af 5 point, vil du kunne optjene 20 point om måneden. Det vil derfor tage dig 5 måneder, at få optjent 100 point, hvilket er 50 kroner på din PayPal-konto. Hvis du derimod får tilsendt tre spørgeundersøgelser, du kan besvare om ugen, kan du tjene 15 point om ugen, hvilket vil sige at du kan optjene 60 point om måneden.

Du kan derfor efter 2 måneder få udbetalt 50 kroner til din PayPal-konto. Dog kræver dette, som skrevet før, at du passer ind i målgruppen for besvarelse af diverse spørgeundersøgelser.

Fordele ved Mitpanel
Den største fordel ved Mitpanel er, at du får de point som de lover dig for spørgeundersøgelserne. Efter besvarelsen kan du med det samme se, at du har optjent 5 point på din Mitpanel-konto. Derudover sender de også løbende invitationer ud til diverse spørgeundersøgelser, hvori du kan se, om du er en del af målgruppen til undersøgelsen.

Du behøver derfor ikke have en computer ved hånden hele tiden eller logge ind på din konto for at se om du kan besvare en ny undersøgelse. Du skal bare huske at tjekke din mail for invitationer.

Mitpanel tilbyder også at du kan donere dine optjente penge til Verdens Skove. Du kan derfor støtte naturen og miljøet ved at besvare spørgeundersøgelser i din fritid.

Ulemper ved Mitpanel
Den største ulempe ved Mitpanel er, at du modtager en masse mails fra diverse virksomheder og firmaer, hvori du kan se nogle tilbud eller får tilsendt deres nyhedsbrev.

Derudover kan du risikere at blive ringet op fra diverse sælgere med et godt tilbud. Dette er en kæmpe ulempe, da du ikke har tilmeldt dig siden for at blive bombarderet med andre virksomheders tilbud, men tilmeldt dig for at svare på spørgeundersøgelser.

Derudover skal du passe ind i en bestemt målgruppe for at besvare diverse spørgeundersøgelser. Du kan derfor ikke være sikker på, at optjene særlig mange point medmindre du kvalificerer dig til alle undersøgelserne. Dette er dog ikke særlig sandsynligt. Det kan derfor tage op til 5 måneder for at få udbetalt 50 kroner på din PayPal-konto. Du bliver derfor ikke rig af at være tilmeldt siden Mitpanel.

Skal jeg tilmelde mig Mitpanel eller ej?

For at gøre det klart, så kan du ikke leve af at være tilmeldt hos Mitpanel. Du kan heller ikke bruge det som et ekstra sidejob, hvor du vil tjene til torsdagsbyturene eller til det månedlige restaurantbesøg. Så skal du i hvert fald være meget heldig, og kvalificere dig til alle spørgeundersøgelserne!

Men hvis du vil bruge din fritid på at besvare spørgeundersøgelser, og tjene en lille skilling på dette, så opret dig på siden Mitpanel. Dog skal du ikke have noget imod, at din mail bliver fyldt op med mails og tilbud fra diverse sælgere. Eller have noget imod at blive ringet op og få et tilbud på for eksempel dine forsikringer.

Du skal derfor gøre op med dig selv om det er værd, at din mailindbakke bliver fyldt op – for at tjene nogle få ekstra penge. Hvis svaret er ja, så tilmeld dig Mitpanel!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Anmeldelser

Anmeldelse af Opinionsland

Der findes et hav af hjemmesider på internettet som reklamerer med, at du kan tjene penge på din mening som forbruger. Opinionsland er en af