Anmeldelse af Opinionsland

Anmeldelse af Opinionsland

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Der findes et hav af hjemmesider på internettet som reklamerer med, at du kan tjene penge på din mening som forbruger. Opinionsland er en af disse hjemmesider. Siden er blevet testet, og denne artikel vil anmelde Opinionsland, og se om det kan betale sig eller ej at tilmelde sig siden.

Så hvis du overvejer at tilmelde dig hjemmesiden, men ikke er helt sikker på, om dette er den rette side for dig, så læs med videre – og tag herefter en beslutning om du skal tilmelde dig eller ej.

Hvad drejer Opinionsland sig om?

Opinionsland er en hjemmeside som tilbyder point for, at du besvarer deres spørgeskemaer. Når du har optjent et vist antal point, kan du få pointene udbetalt til din PayPal-konto, veksle disse point til et gavekort til for eksempel CDON, Gavekortet.dk eller Zalando.

For hver besvarelse støtter du en velgørenhedssag, som ikke koster dig noget. Dette er blot en tak fra Opinionsland for at deltage i deres undersøgelser. Derudover deltager du for hver besvaret undersøgelse i deres lodtrækning om at vinde 30000 kroner. Du kan tilmelde dig Opinionsland lige her.

Oplevelsen af at være tilmeldt på Opinionsland

Ved tilmeldelsen af Opinionsland modtager du en velkomstmail, som beskriver hvad hjemmesiden går ud på, og hvordan du kan optjene point. Derudover modtager du mails med invitation til spørgeundersøgelserne, når der kommer nogle nye undersøgelser.

Disse mails viser hvor lang tid undersøgelsen tager og hvor mange point, du kan optjene, hvis du deltager. Hvis du ikke kvalificerer dig til undersøgelsen, så bliver du tilbudt en alternativ undersøgelse, som du kan deltage i. Du skal derfor først igennem et par spørgsmål førend du finder ud af, om du kan besvare spørgeskemaundersøgelsen.

På 1 uge blev der tilsendt 5 invitationer til nye spørgeskemaundersøgelser til Opinionsland. Ud af disse 5 var 4 af dem i den rette målgruppe.

Der var derfor kun en enkelt gang, det ikke var den rette målgruppe, og belønningen gik derfor tabt for dette spørgeskema. På baggrund af de 4 besvarede spørgeskemaer, blev der optjent 40 point i alt på 1 uge. Spørgeskemaernes længde varierede meget.

Du modtager mails, hvori der står spørgeskemaernes længde. Dog blev der op til flere gange sagt, at disse spørgeskemaer kun varede mellem 8-10 minutter. Flere gange kom dette op og tage 15 minutter. Det er derfor ikke altid til at regne med, men halvdelen af spørgeskemaerne passede med den tidsangivelse, som Opinionsland havde skrevet i deres invitation til spørgeskemaet.

Fra tilmeldingen til Opinionsland var bekræftet, og til den første mail fra en annoncør gennem Opinionsland blev modtaget, gik der omkring 1 time. Derefter blev det bare ved og ved. Så du skal derfor være klar på en masse mails i din indbakke fra diverse virksomheder. Det er derfor en god idé at tjekke din mail hver eneste dag, hvis du ikke vil have en overfyldt indbakke efter 1 uge uden at tjekke den.

Hvor meget kan jeg tjene, og hvor lang tid tager det?

Hos Opinionsland kan du tjene mellem 10-100 point for hver besvaret undersøgelse. På 1 uge blev der besvaret 4 forskellige spørgeskemaer, der i alt gav 120 point.

1 point svarer til omkring 70 øre. På en uge kan du derfor optjene omkring 84 kroner, som du kan få udbetalt til PayPal eller spare sammen til et gavekort. Hvis du tjener 120 point hver uge, så tjener du 480 point om måneden. Dette er 336 kroner om måneden. På et år kan du derfor tjene op til 4000 kroner.

Dog kræver dette at du får besvaret spørgeskemaer med en værdi på 120 point om ugen, hvilket sikkert ikke altid er tilfældet. Men hvis dette er tilfældet, og du kvalificerer dig til mange af deres undersøgelser, så kan du rent faktisk tjene en god sjat penge på at være tilmeldt dig siden Opinionsland eller få nogle gavekort, du kan købe ting for.

Fordele ved Opinionsland
En kæmpe fordel ved Opinionsland er, at du stort set kun får undersøgelser, som du rent faktisk også er kvalificeret til at besvare.

Du oplever derfor ikke en masse tidsspilde på besvarelse af undersøgelser, du pludseligt ikke er kvalificeret til. Der vil derfor højst sandsynligt kun være nogle enkelte spørgeskemaer, som du alligevel ikke kan svare på, mens de fleste af de tilsendte spørgeskemaer til din mail, vil være kvalificerende for dig at svare på. Jo mere uddybende din profil på Opinionsland er, jo nemmere er det for dem, at matche dig med de rette undersøgelser.

Derudover kan du selv vælge om du vil have udbetalt dine optjente point som kontanter, til et gavekort af en selvvalgt butik eller webshop, eller om du vil donere det hele til velgørenhed. Du har derfor mange muligheder for at bruge dine optjente point, som du har lyst til.

Ulemper ved Opinionsland
En af ulemperne ved Opinionsland er, at du ikke kan se hvilke gavekort, du kan vælge imellem, førend du har optjent nok point til dem. Det er derfor svært at optjene point til et bestemt gavekort, da du ikke ved, hvor mange point du skal optjene.

Derudover skal du matche og være en del af målgruppen for at kvalificere dig til de enkelte spørgeundersøgelser. Det er derfor ikke sikkert, at du kvalificerer dig til særlig mange undersøgelser, hvis du ikke er en del af målgruppen. Derimod kan du også være heldig at kvalificere dig til mange, hvis du er en del af målgruppen.

Sidst men ikke mindst, er den største ulempe ved Opinionsland, at du modtager rigtig mange mails om dagen fra deres annoncører. Inde på Opinionslands hjemmeside siger de, at : ”Opinionsland tager fortroligheden af dine personlige oplysninger alvorligt”.

Du vil i gennemsnit modtage 5-6 mails om dagen fra forskellige virksomheder, så du skal derfor rydde en masse op i din indbakke, hvis du vælger at tilmelde dig Opinionslands side. Det virker ikke særligt betryggende, at dette står skrevet på deres hjemmeside, og du så alligevel får tilsendt en masse forskellige mails fra forskellige virksomheder på baggrund af din tilmelding hos dem.

Skal jeg tilmelde mig Opinionsland eller ej?

Opinionsland er en side, som rent faktisk holder noget af det, de lover.

Du kan tjene gode penge – helt op til 4000 kroner om året, hvis du kvalificerer dig til nok af deres undersøgelser. Dog vil du modtage afsindigt mange mails fra annoncører og virksomheder, der tilbyder dig diverse ting. Dette tager noget af glæden væk, da du bliver lovet, at de ikke deler dine oplysninger med nogen.

Derudover skal du konstant rydde op i din mailindbakke. Det kan derfor være en god idé, hvis du vil tilmelde dig Opinionsland, at du opretter en mail kun til dette formål. På denne måde overser du ikke en vigtig mail blandt alle disse andre mails. Men hvis du vil spare op til julegaverne med Opinionsland hvert år, eller have et tilskud til madbudgettet hver måned – så tyder det på, at det rent faktisk kan lade sig gøre hos Opinionsland.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Yougov
Anmeldelser

Anmeldelse af YouGov

Denne artikel kommer til at handle om erfaringer med hjemmesiden YouGov. Siden er blevet testet, og der vil derfor i denne artikel være en anmeldelse