Anmeldelse af YouGov

Anmeldelse af YouGov

Yougov

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Denne artikel kommer til at handle om erfaringer med hjemmesiden YouGov. Siden er blevet testet, og der vil derfor i denne artikel være en anmeldelse vedrørende oplevelsen af siden. Får du rent faktisk noget ud af at bruge tiden på at besvare spørgeskemaer, eller er det spild af tid?

Drømmer du om at shoppe gratis, og ser YouGov som en af dine muligheder til at gøre dette. Så læs denne anmeldelse – og find ud af om du vil tilmelde dig hjemmesiden eller ej.

Hvad drejer YouGov sig om?

YovGov er en virksomhed, som betaler deres brugere med point for at besvare på diverse spørgeskemaundersøgelser. Disse undersøgelser kan dreje sig om mange forskellige ting. De optjente point kan herefter anvendes i YouGovs internetbutik, hvor du finder over 300 forskellige ting såsom chokolade, tøj, sko, haveredskaber etc. Du kan for eksempel købe varer fra mærker som Adidas, Fatboy, Georg Jensen, Samsonite og Weber etc. Du kan tilmelde dig YouGov lige her.

Oplevelsen af at være tilmeldt på YouGov

YouGovs side er nem og overskuelig at klikke sig rundt på. Ved tilmelding til siden optjener du 100 point, som svarer til cirka 10 kroner. YovGov sender mails til dig, når der er nye undersøgelser. På 1 uge blev der tilsendt 2 nye undersøgelser, som kunne besvares.

Du optjener typisk 50-200 point pr. undersøgelse afhængig af længden. For at være en del af spørgeundersøgelserne, skal du passe ind i målgruppen. Du skal derfor svare på 8-10 spørgsmål førend, du finder ud af, om du kvalificerer dig til spørgeundersøgelsen eller ej. Dette kan hurtigt blive spild af tid, hvis man ikke kvalificerer sig. Men hvis du ikke kvalificerer dig, sender YouGov dig med det samme videre til en anden undersøgelse, som du kan besvare, hvis du kvalificerer dig til denne.

Dette kan hurtigt blive en lang omgang med brug af en masse spildtid, hvis du ikke kvalificerer dig til nogen af undersøgelserne. Dog blev begge tilsendte undersøgelser godtaget på 1 uge, og der var derfor ikke noget spildtid af denne omgang. Det er derfor svært at sige, hvor ofte du kvalificerer dig til undersøgelser, og hvor ofte du ikke gør.

Spørgeskemaerne hos YovGov varierer meget – både indholdet og hvordan du skal besvare undersøgelserne. Som oftest er der tale om kommercielle undersøgelser, hvor du skal tilkendegive din mening og holdning til et bestemt mærke, hvor du andre gange spørges ind til personlige holdninger om for eksempel politik eller lignende. Desuden varierer det om du selv skal skrive svar, når du besvarer undersøgelserne eller om du bare skal sætte nogle krydser.

Hvor meget kan jeg tjene, og hvor lang tid tager det?

Hos YouGov optjener du point, som du kan bruge på et stort udvalg af forskellige ting og sager. Du kan også bruge dem på lodder til YouGovs lotteri, hvor du kan vinde alt fra telefoner til gavekort. Generelt svarer 1 point hos YouGov til 0,1 krone. 100 point svarer derfor til 10 kroner osv.

De fleste spørgeskemaer giver mellem 25-250 point, hvilket svarer til mellem 2,5 kroner og 25 kroner. Når du har optjent over 2000 point, så kan du bestille varer i deres shop. Udover pointshoppen kan du bruge dine point som lodder i lodtrækninger eller donere pengene til velgørenhed.

På 1 uge hos YouGov blev der besvaret 2 undersøgelser med i alt 150 optjente point. Det ene spørgeskema gav 100 point, hvorimod det andet spørgeskema gav 50 point. Den billigste vare hos YouGov koster 2000 point. Hvis du i gennemsnit besvarer 2 undersøgelser om ugen, og optjener 150 point, kan du tjene 600 point om måneden.

For at nå op på 2000 point vil dette så tage lidt over 3 måneder. Dog kan du kun købe en lille ting for 2000 point som for eksempel chokolade. Hvis du vil op og købe noget dyrere såsom en “Elefant” fra Kay Bojesen koster dette 10000 point. Dette vil så tage dig lidt over 1 år og 4 måneder at spare op til.

Der er også flere produkter, hvor du skal have opsparet helt op til 40000 point, hvilket så vil tage dig endnu længere tid at optjene til. Hvis der kommer flere undersøgelser, som giver flere point eller du kvalificerer dig til de fleste undersøgelser, kan du dog optjene point endnu hurtigere. Hvis dette ikke er tilfældet, vil det tage meget lang tid, at optjene point til en dyrere ting på pointshoppen.

Fordele ved YouGov
I forhold til andre hjemmesider er belønningerne hos YouGov høje – især i forhold til den tid, du bruger på at besvare undersøgelserne.

Spørgeskemaerne tog kun 10 minutter at besvare, og der blev givet 150 point i alt for dem begge. Efter du har besvaret en undersøgelse, kommer du tilbage til YouGovs hjemmeside, hvor du med det samme kan se dine optjente point på din YouGov-konto.
Du kan opspare point til at shoppe gratis hos YouGovs onlinebutik.

Hvis du opsparer nok point, kan du også få betalt fragten. Hvis du ikke har opsparet nok point, men finder noget du rigtig gerne vil have, så kan du bruge dine point til at betale noget af beløbet, og selv betale for resten med dine egne penge. Du kan derfor også bruge dine optjente point som en form for rabat på at købe noget tøj eller lignende. Men hvis du har opsparet nok point op, så kan du shoppe helt gratis.

Ulemper ved YouGov
Ligesom hos mange andre af disse sider, skal du kvalificere dig til undersøgelserne og være indenfor en bestemt målgruppe. Du kan derfor ikke vide dig sikker, om du kvalificerer dig til undersøgelsen førend du har besvaret 8-10 testspørgsmål pr. undersøgelse.

Det kan derfor hurtigt blive spild af tid, hvis du ikke kvalificerer dig til nogen af undersøgelserne. Testspørgsmålene giver ikke nogen belønning, så du spilder rent ud sagt bare din tid, hvis du ikke kvalificerer dig.

Derudover bærer undersøgelserne hos YouGov præg af reklame for forskellige produkter og virksomheder.

Flere steder i spørgeundersøgelserne, får du at vide, hvad et firma kan tilbyde dig, hvad de sælger osv. YouGov har derfor en masse reklame i deres undersøgelser, hvilket ikke er særlig interessant, når du prøver på at besvare nogle spørgsmål.

Derudover kan du forholdsvist hurtigt få opsparet point til en lille ting eller deltage i deres lodtrækninger, hvor du kan vinde alt fra rejsegavekort til Ipads og mobiltelefoner. Dog tager det en del tid, hvis du gerne vil opspare til nogle lidt dyrere ting. Det er derfor ikke meget, du kan få ud af, at være medlem hos YouGov, medmindre du har tålmodighed.

Skal jeg tilmelde mig YouGov eller ej?

Hos YouGov får du ingen uønskede mails eller opringninger. Du skal kun se gennem fingre med forskellige produktbeskrivelser og virksomheders tilbud, når du besvarer diverse spørgeundersøgelser.

Derudover tjener du ikke penge ved at tilmelde dig YouGov, men du optjener point til at shoppe i deres onlinebutik, hvor du kan købe mange forskellige ting. Hvis du gerne vil bruge din fritid på spørgeundersøgelser, og købe dig noget chokolade en gang imellem eller har udset dig en dyrere ting, som du er villig til at bruge lang tid på at optjene point til, så er YouGov noget for dig.

Det er gratis at tilmelde sig, så hvis du ud fra denne anmeldelse synes det lyder interessant, og er klar på at væbne dig med tålmodighed, så tilmeld dig siden!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Anmeldelser

Anmeldelse af Opinionsland

Der findes et hav af hjemmesider på internettet som reklamerer med, at du kan tjene penge på din mening som forbruger. Opinionsland er en af