Tjen penge på din mening – sådan her gør du

Tjen penge på din mening – sådan her gør du

Tjen penge på din mening

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Glæd din pengepung og virksomhederne – tjen penge på din mening. Flere og flere virksomheder betaler forbrugere penge for at give deres mening til kende om deres produkter og ydelser. Forbrugernes mening er guld værd for virksomheder, da de vil vide, hvad forbrugerne mener om deres produkter.

Så hvor meget kan jeg rent faktisk tjene, spørger du nok? Der er ret stor forskel på, hvordan du bliver aflønnet. Hos nogle optjener du point, som du kan bruge i deres onlinebutik, mens du aflønnes med kontanter hos andre. Præcist hvor meget du kan tjene pr. måned ved at udfylde spørgeskemaer er svært at sige. Men jo mere aktiv du er, jo flere penge kan du tjene.

Så har du en travl hverdag, men vil gerne bruge tid på at give din mening til kende og tjene penge på det? Så læs med videre her. Undersøgelserne er oftest meget enkle, og det er nemt og hurtigt at optjene alt fra kontanter, gavekort eller andre former for betaling. Tjen penge på din mening og læs her hvordan.

Tjen penge på din mening – hvordan?

Først og fremmest skal du:

 • Oprette en konto på en eller flere af de forskellige sider nedenunder
 • Udfyld de nødvendige informationer på din profil. Dette er nødvendigt, da du så modtager undersøgelser der har relevans for netop dig

Nu kan du gå i gang med at tjene penge

Hvilken side skal jeg vælge?

Tjen penge på din mening via et hav af forskellige sider. Nedenunder kan du se nogle populære sider, hvor du kan gøre netop dette.

Toluna.dk
Denne side er bygget op om forbrugerundersøgelser. Disse kan enten bestå af et traditionelt spørgeskema (á ca. 20-30 minutters varighed,) eller via test af produkter (som du herefter får lov at beholde og giver feedback på.) Mængden, af points du indtjener pr. spørgeskema, afhænger af skemaets omfang, og disse points kan herefter bruges på hhv.:

 • PayPal
 • Belønninger (primært gavekort)
  Gavekortene kan erhverves fra 1.000 points, og du modtager 500 ved tilmelding, så du burde relativt hurtigt kunne drage nytte af dit medlemskab.
 • Konkurrencer
 • Gifties (som i virkeligheden også er konkurrencer.)

Survee.dk
Her er der udelukkende mulighed for at udfylde spørgeskemaer. Disse aflønnes med 5-25 kr. stykket, og man modtager erfaringsmæssigt 3-10 af dem om måneden. For at modtage flest muligt spørgeskemaer, bør du udfylde så mange spørgsmål som muligt i din profil, da dette er med til at indsnævre, hvilken målgruppe du tilhører, og dermed hvilke skemaer, der er relevante at sende til dig.
Du kan få udbetalt din indtjening på tre måder:

 • PayPal
  Ved optjeningen af 80 kr. kan disse overføres til din PayPal-konto mod et gebyr på 2%
 • Supergavekort
  Ved optjeningen af 100 kr. har du mulighed for at omveksle disse til et gavekort ved gavekortet.dk (gebyrfrit.)
 • Donationer til velgørenhed
  Ved optjeningen af 40 kr. kan du vælge at donere disse til enten Amnesty eller WWF

Eovendo.com
Denne side virker umiddelbart til at være den mest alsidige, idet du her har mulighed for at tjene penge på adskillige måder, herunder via reklamefilm og spørgeskemaer, men du kan også købe ting med rabatter, samt forskellige kuponer, deltage i konkurrencer, tilmelde dig nyhedsbreve mod betaling og så utroligt meget andet. De lover samtidig, at du kan tjene 20-30 kr. dagligt blot via kategorien Nemt og Gratis. Det betyder, at du relativt hurtigt vil have mulighed for at få glæde af din indtægt – dette via:

 • PayPal
 • Gavekort
  Fordelen her er, at du skal optjene færre penge end gavekortet reelt koster. Det betyder, at et gavekort til fx Hungry.dk i stedet for 30 kr. kun koster 20. Da du som sagt kan tjene 20-30 kr. dagligt, varer det altså ikke længe, før du kan få glæde af dit ”hårde” arbejde.
 • Donationer
  Her har du mulighed for at donere til DHIF, SOS Børnebyerne, Hjerneskadeforeningen og Diabetesforeningen.

Mitpanel.dk
Tjen penge på din mening på mitpanel.dk. Her har du igen mulighed for at tjene points via spørgeskemaer. De siger, man hyppigt får tilsendt spørgeskemaer, så der burde være god mulighed for hurtig indtjening. Denne side har dog den fordel, at du automatisk deltager i deres konkurrence, hver gang du besvarer et spørgeskema. Du skal altså ikke, som ved mange andre sider, betale for et lod med dine points. Dem får du automatisk – og du kan vinde op til 30.000 kr. Grænsen for hvornår du kan hæve din indtægt er også lavere end ved konkurrenterne, og kan gøres således:

 • PayPal
  Ved minimum 50 kr. indtjening kan du vælge at få beløbet udbetalt til din PayPal-konto
 • Gavekort
  Du kan vælge at få overført minimum 50 kr. til et valgfrit gavekort fra gavekortet.dk, Magasin eller Bog og Idé.

Yougov.dk
Også denne side tillader dig at besvare spørgeskemaer. Der udbetales varierende mængder points pr. spørgeskema, men nogle af dem kan kaste 175 points af sig. Disse points kan herefter bruges i lotteriet eller på Yougovs egen pointshop, hvor der altså forefindes en del mærkevarer – herunder Rosendahl, Weber og Georg Jensen. Det er umuligt at spå om, hvor mange undersøgelser du vil få mulighed for at deltage i, men en god tommelfingerregel er, at aktive deltagere bliver spurgt først. Så vær med på pulsen, så skulle du have en god chance.

Opinionsland.dk
Her er der også mulighed for deltagelse i undersøgelser. Siden adskiller sig ikke meget fra de andre, men nævneværdigt er det dog, at de, for hver undersøgelse du deltager i, donerer et beløb til en godgørende organisation efter dit valg. Du modtager samtidig et lod, der giver dig mulighed for at deltage i den årlige lodtrækning om 120.000 kr. (hvert kvartal har du endvidere mulighed for at vide 30.000 kr.) Udbetalingsmuligheder er som ved de andre sider:

 • PayPal
 • Gavekort

Your-voice.dk
Her får du også tilsendt spørgeskemaer. Baseret på de oplysninger du angiver i din profil, placeres du i en målgruppe, og det er pba. denne, du modtager relevante spørgeskemaer. Hvert spørgeskema afkaster et lod til den kvartalsvise lodudtrækning, samt varierende mængder points (afhængig af tidsomfanget for besvarelsen,) og disse kan udbetales således:

  • Gavekort
  • Lodder til den kvartalsvise lodudtrækning om 12.500 kr.

Der er altså rig mulighed for (og al mulig grund til) at udbrede dig på nettet om din mening om sådan cirka alt. Du kunne måske få en del penge ud af det, stillet den værste sult, en ny brødkurv. Hvem ved? Mulighederne er jo utallige. Tjen penge på din mening – gå i gang allerede i dag!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i