Tjen penge på dine billeder?

Tjen penge på dine billeder, selvom du ikke er uddannet fotograf. Der er flere sider på nettet, hvor der er mulighed for at sælge dine billeder.

Tjen penge på dine billeder på følgende sider:

Fotolia.com
På denne side kan du både uploade fotografier, illustrationer/tegninger og videoer. Du har altså rig mulighed for at deltage. Disse filer sælges efterfølgende til virksomheder og andre interesserede til brug i reklamer, på t-shirts osv. Din indtægt afhænger af, hvor mange af dine billeder, der bliver solgt. Mange salg, høj løn. Få salg, lav løn. Din løn kaldes credits, og når du har 50, overføres de til din PayPal-konto, hvorefter du kan hæve dem i kontanter. Besøg siden her: Fotolia

Er du interesseret i at tilmelde dig siden, skal du:

 • Minimum være 18 år
 • Have copyright over alle filer du uploader
 • Eje eller have rettigheder til alle benytter alle elementerne i dine billeder (produkter, personer osv.)
 • Trykke på konfirmationslinket tilsendt din mail

Dreamstime.com
Tjen penge på dine billeder via dreamstime.com. Denne side virker til at være lidt mere kritisk ift. hvilke billeder og illustrationer, den vælger at sælge. Her er der mulighed for at få afvist sine billeder, selv hvis de ellers sælger godt på andre, lignende sider. Dette kan selvfølgelig være irriterende, men kan også være udtryk for, at siden er seriøs, og det er jo en god ting. De anbefaler selv, at man indsender reklameegnede billeder, i høj opløsning og med klar farvekomposition.

Det opnås bedst med billeder af generiske produkter (altså produkter, man ikke kan identificerer producenten af,) uden distraktioner i rammen (ting i hjørnerne osv.) For yderligere inspiration, kan du evt. gennemse, deres mest solgte billeder. Udbetalingen af din løn kan finde sted på flere måder: Check, PayPal, Payoneer og Skrill, og først, når du har indtjent $100. Også her afhænger din indtægt af billedernes salgbarhed osv. Du skal desuden have rettigheder til brug af alle elementer i billederne du uploader (siden har et skema, du skal udfylde.)

Bigstockphoto.com
Også denne side – Bigstockphoto sælger billeder, illustrationer og videoer. Lønnen afhænger af køberens betalingsplan og størrelsen på den downloadede fil, men du kan tjene op til $0,38 pr. downloadet fil.
Der er selvfølgelig også nogle regler, der skal overholdes, de er som følger:

 • Du skal have copyright over dine uploadede billeder
 • Upload KUN dine bedste billeder. Gennemse dem i 100% filstørrelse og vær sikker på, de er helt frie for ”støj,” støv osv.
 • Bliv bekendt med de mest populære billeder i sidens arkiv, og bliv gerne inspireret her, men kopier endelig ikke hverken elementer eller koncept.
 • Upload billeder ofte (dette sikrer den bedste indtægt for dig)

123rf.com
Denne side – 123rf tilbyder salg af ikke bare billeder, illustrationer og videoer, men også lydfiler, så her kan du rigtigt slå dig løs. For at blive godkendt som bruger hos dem, skal du uploade gyldig legitimation, samt få dine først 10 uploadede fotos accepteret. Desuden er der følgende regler for dine billeder:

 • Du skal have skriftlig tilladelse til at benytte alle elementer og personer i billedet
 • Du skal have copyright til alle dine billeder
 • Billederne må ikke være stødende

Udbetaling sker via PayPal (min. Udbetalt: $50,) Moneybookers/Skrill (min. Udbetalt: $100) eller Payoneer (min. Udbetalt: $50) – du bestemmer selv.

Her er selvfølgelig kun et udsnit at de firmaer, der findes på nettet. Der er så mange forskellige at vælge imellem, men nu har du forhåbentligt lidt en idé om, hvordan det foregår, og hvad der kræves.

God fornøjelse (og held og lykke)

Insiderviden grafik
De eneste 8 måder at tjene penge på Internettet.
Vil du have en e-mail hver gang vi kommer med en ny guide som denne? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder - du modtager også "De Eneste 8 Måder at Tjene Penge på Internettet" som velkomstgave inden for 5 minutter!


Relaterede indlæg

>