Få penge for at se reklamer? Er det nu også rigtigt?

Få penge for at se reklamer? Er det nu også rigtigt?

penge for at se reklamer

Del denne artikel

Du kan få penge for at se reklamer på nettet. Men det vil ikke gøre dig til millionær. Ofte er der ikke engang tale om kontanter – men belønninger i form af gavekort og lignende. 

Det lyder egentlig lidt for nemt til at være sandt, ikke? Få penge for at se reklamer!

Sandheden er da også, at belønningen for at sætte tid af til at se reklamer er minimal.

Der findes masser af udenlandske sites, hvor man loves guld og grønne skove for at se reklamer på fx YouTube. Ofte ender man dog med en lang næse, da det viser sig mere end almindelig vanskeligt at få bare en nogenlunde respektabel timeløn ud af anstrengelserne.

Hvor meget kan man tjene på at se reklamer på nettet?

Du kan få i omegnen af 0,005$ pr. video, hvilket svarer til ca. 3 danske øre. Ofte behøver man se 30 sekunders video for at gøre sig fortjent til ‘belønningen’.

Det kræver ikke megen hovedregning at finde frem til, at det ikke skaffer meget brød på bordet, hvis man slår sig ned som reklame-seer på fuld tid.

Ofte skal man tilmed opfylde visse kriterier for at gøre sig fortjent til at få sin løn udbetalt. Det kan fx være, at man skal skaffe et vist antal nye medlemmer til sitet.

Man bør tage tallene med visse forbehold

Ja, ja. Vi kender alle til, at man kan blive grebet af stemningen på internettet. Man kan falde over en fidus, hvor man stilles penge i udsigt på lidt for nemme måder.

Én af de måder er helt sikkert, at man kan tjene gode penge på at se reklamer på internettet. Man præsenteres for tal, der er stærkt overdrevne. Det kan du læse om på Quora for at få et indblik i.

Det er egentlig meget det samme, når man kigger på de sites, der tilbyder penge for at udfylde spørgeundersøgelser. På overfladen ser det egentlig ganske lokkende ud. Men når man dykker ned i emnet, er der ikke meget at komme efter.

Hvis man tilmelder sig et site, der tilbyder penge for at se reklamer, bør man nok ikke kun gøre det for pengenes skyld. Til det er lønnen simpelthen for lav.

Hvordan fungerer det så, når man får penge for at se reklamer på internettet?

Man opretter sig som bruger og udfører derefter de opgaver, der er tilgængelige på sitet. Det kan fx være at se reklamefilm for point.

De fleste sites kræver, at man ser reklamer på fx YouTube i minimum 30 sekunder, før man indkasserer sin betaling. Her skal det med, at man kan sætte tempoet op for videoen, hvis man anvender YouTube. På den måde kan 30 sekunders reklamefilm ses på kun 15 sekunder.

Man kan også udfylde spørgeskemaer og på anden måde bidrage til den valgte platform. Der er ofte en hel del at komme efter, når man først er tilmeldt som bruger. Desværre fører det ikke en høj timeløn med sig – uanset hvor lang tid man bruger på sitet.

Forvent ikke bare at åbne en masse browsere og så fyre den ene video af efter den anden og se pengene tikke ind på kontoen. Sådan er virkeligheden ikke.

Men hvis du føler dig underholdt på fx PrizeRebel, MyPoints eller QuickRewards, så kan det da være sjovt nok at få lidt småpenge for at spille spil, se reklamefilm eller udfylde spørgeskemaer.

En guide til at tjene penge på at se videoer på YouTube. Dæmp dog forventninger noget i forhold til de tal, der meldes ud. Virkeligheden er en noget anden:

Den danske metode – Sådan tjener man penge på at se reklamer på Survey Bee

Survey Bee er et af de danske sites, man kan tilmelde sig for at optjene point på spørgeundersøgelser, se reklamefilm m.m.

Hvis man kigger på, hvordan muligheden for at tjene penge på at se reklamer præsenteres, så er Survey Bee forfriskende ærlige i forhold til lignende udenlandske sites:

“Du vil ikke kunne tjene en månedsløn på at bedømme reklamer, men du vil kunne tjene en håndfuld lommepenge. Det er præcis således du skal se det at bedømme reklamer. Går du ind til det med tanken om at du skal lave en ekstra månedsløn, så vil du blive skuffet.”

Præcis sådan bør man forholde sig, hvis man vælger at tilmelde sig et site som Survey Bee.

Det er ikke store penge, der ligger og venter. Men hvis man alligevel sidder og laver ingenting, kan der da være mening i at svare på nogle spørgsmål – eller få point for at se et par reklamefilm og derefter bedømme dem.

Konklusion – Kan man få penge for at se reklamer?

Ja – og nej.

Man belønnes mest i form af point, der så kan veksles til gavekort eller en reel udbetaling via PayPal.

Lad det være sagt én gang for alle – det er rigtig meget tid, man skal bruge, hvis man vil tjene bare en lille smule på at se reklamer på nettet.

Betragt emnet som en form for tidsfordriv for småpenge. Ellers går du nok hen og bliver slemt skuffet!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i