Tjen hurtige penge nu – 10 veje til penge på kontoen

Tjen hurtige penge nu – 10 veje til penge på kontoen

Tjen hurtige penge nu

Del denne artikel

Tjen hurtige penge nu! Lige nu! Du er ude efter penge på kontoen. Du vil ikke skrive lange ansøgninger og krydse fingre for at blive kaldt til samtale. Det drejer sig om at tjene penge lige nu og her – her får du 10 veje at gå.

Man behøver ikke en fastansættelse, kontrakt, pensionsordning og alt det der for at komme til penge. Tjen hurtige penge nu ved at følge disse 10 konkrete forslag.

1. Tjen hurtige penge nu ved at sælge dine ting

Lav orden i dit rod og find ud af, hvad du egentlig kan undvære. Der står sikkert folk klar til at betale dig penge for de ting, du i virkeligheden ikke har brug for længere.

Man kan sagtens lave nogle nemme penge ved at gå ned på et minimum af ting i sit hjem. Brug Marketplace på Facebook eller Den Blå Avis. Det er ganske gratis at oprette annoncer og sælge sine ting.

2. Din bil kan føre til hurtige penge

Hvis du har en bil, kan det både blive din kommende arbejdsplads og en vej til passiv indkomst. Du kan fx tilmelde dig Sponsorcar, hvor du bliver belønnet for at køre med reklamer på din bil.

Eller hvad med at leje din bil ud, når du alligevel ikke bruger den? Det gøres effektivt og let igennem GoMore, der tilbyder en skræddersyet platform til formålet.

3. Bliv forsøgsperson

De fleste mennesker bliver nok lidt skræmte, når de hører ordet forsøgsperson. Der findes dog alle mulige forskellige forsøg, der anvendes frivillige til. Og det behøver slet ikke være farligt.

Læs om mulige forsøg du kan melde dig til. Belønningen kan være ganske god – for et minimum af arbejde.

4. Tjen hurtige penge ved at besvare spørgeskemaer

Du bliver ikke millionær. I stedet skal du svare på alt mellem himmel og jord. Man bliver oftest aflønnet med gavekort til diverse butikker eller via udbetaling fra PayPal.

Læs mere om at tjene penge via online spørgeskemaer lige her.

5. Tjen hurtige penge nu på billeder

Du kan sætte dine billeder til salg online. Faktisk er det hele skruet let og overskueligt sammen. Så kræver det bare, at der er nogen til at købe dine billeder. Hvis du alligevel er en flittig fritidsfotograf, kan du ligeså godt sætte dine billeder til salg og håbe på det bedste.

Her får du 10 steder at tjene penge på billeder online.

6. Tjen penge på online spil

Der er kæmpe konkurrence på det online spillemarked. Derfor kan man score bonusser ved at oprette sig som spiller. Godt nok kræver det i de fleste tilfælde, at man foretager en indbetaling for at aktivere bonussen – men hvis du alligevel spiller på casinoer online, kan du ligeså godt score de bonusser, der er tilgængelige.

Det er naturligvis forbundet med risici at sætte penge på spil online. Spiller man for bonusbeløb, kan man dog ikke tabe sine egne penge. Læs om at tjene penge på spil her.

7. Lån penge ud online

Du kan agere bank ved at låne penge ud online. Crowdlending er fx en metode at låne sine penge ud, så andre kan føre deres drømme ud i livet. Der er ofte ganske gode afkast forbundet ved at stille sine penge til rådighed på denne måde.

Crowdlending er en mulighed for at låne penge, hvis private eller nystartede virksomheder har fået nej fra deres bank.

8. Tjen hurtige penge nu – Meld dig på banen som oversætter

Du kan dansk, og du kan engelsk. Måske mestrer du ovenikøbet et helt tredje sprog. Dansk er ikke et sprog, som særligt mange mennesker i verden hverken taler eller skriver. Derfor kan der være fornuft i at tilbyde sig til fx at oversætte mellem dansk og engelsk.

Du kan blive oversætter hos bl.a. Gengo.

9. Bliv sæddonor

Rigtig mange par har problemer med at få børn. Der findes også en del enlige kvinder, som vælger at få børn alene. Derfor er der stor efterspørgsel på sæddonorer – fra friske og sunde unge mænd, som gerne er villige til at stille deres identitet til rådighed for eventuelt fremtidige børn.

Man tjener klart mest, hvis man ikke vælger at være anonym sæddonor. Du kan læse mere om professionen lige her.

10. Bliv bud

Et bud kan være mange forskellige ting. Man kan gå eller cykle med aviser og reklamer. Man kan dog også bringe mad eller andre varer ud til folk, hvis man har kørekort.

Under alle omstændigheder, så er det ikke et job, der kræver en lang ansøgningsproces. Pålidelighed er et must, hvis du vil gøre dig som bud. Din arbejdsgiver forventer, at varerne bliver bragt hurtigt og sikkert ud. Du kan fx bringe mad ud for Just Eat.

Tjen hurtige penge nu – Og der er flere muligheder derude

Du kan tjene endnu flere hurtige penge, hvis du er villig til at lægge bare lidt tid i at ansøge om et job. Der findes således flere jobs, hvor det ikke kræves, at du har en uddannelse.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i