Hvordan bliver man rig?

Hvordan bliver man rig?

Hvordan bliver man rig

Del denne artikel

Hvordan bliver man rig? Indrøm det bare! Du har stillet dig selv spørgsmålet en hel del gange. Lad os se på, hvordan rige mennesker hiver millionerne ind på kontoen. Der er helt sikkert nogle gode råd, du også kan tage med videre.

Brug mange år på at tage en god uddannelse. Find derefter et velbetalt arbejde og arbejd hårdt – så skal du nok blive rig!

Ovenstående gode råd kender du sikkert alt til. I skolen bliver vi fra en tidlig alder belært om, hvor vigtigt det er at tage en uddannelse og lave sine lektier. Flid og hårdt arbejde betaler sig – det er den sikre vej til rigdom.

Kigger man på lister over nogle af Danmarks og verdens rigeste mennesker, står det dog klart, at man ikke behøver en uddannelse for at blive rig – meget rig!

Der synes i stedet at være nogle karaktertræk, metoder og en særlig millionær-mentalitet, man skal være i besiddelse af. Ikke dermed sagt, at du kan tænke dig til rigdom. Men evnen til at tage sagen i egen hånd er ihvertfald vigtig.

Vigtigst af alt: Man kommer ingen vegne uden at tro på sig selv.

Hvordan bliver man rig? 10 veje til stor rigdom

Der findes masser af undersøgelser, der peger på, hvordan rige mennesker tjener deres penge. For nu at gøre en masse lange historier korte, får du her 10 veje, der fører til rigdom.

Kontinuitet betaler sig. Man bliver ikke rig af hele tiden at skifte fra det ene til det andet. Man må lægge sin egen plan mod rigdom og så holde fast i den. Du kan tage udgangspunkt i disse 10 veje, der har ført til rigdom for masser af andre mennesker.

1. Det hele begynder oppe i hovedet

Hvis man skal have en chance for at tjene mange penge, bør man indstille sig på det rent mentalt. Det går ikke, at man har det som en eller anden urealistisk drøm. Jo, du kan da spille Lotto og håbe på det bedste – men højst sandsynligt ender du bare med at smide penge ud af vinduet.

Vejen til rigdom begynder oppe i hovedet. Begynd at indstille din tankegang på, at du i fremtiden skal blive rig. Det er absolut lettere sagt end gjort. Måden, du tænker om penge i dag, vil afgøre, hvor rig du bliver i morgen.

2. Læs, lær og undersøg

Der er masser af rige mennesker derude, som er mere end villige til at dele ud om deres vej til succes. Du kan læse bøger om at tjene penge, lytte til podcasts, tage kurser, se YouTube og dokumentarfilm osv.

Hvis du vil være rig, skal du være villig til at lære. Ingen kommer til mange penge ved at gå gennem livet med skyklapper på. Man behøver ikke opfinde den dybe tallerken selv. Du kan lade dig inspirere og dermed træde foran i køen til rigdom.

3. Bliv din egen chef

Man kan godt tjene mange penge på at arbejde for andre. Uden tvivl. Skal der rigtig mange penge på kontoen – og skal du selv bestemme din løn – skal du blive din egen chef. På den måde vil det også være meget mere tilfredsstillende at gå på arbejde.

Det er ikke det letteste i verden at starte sin egen business op. Derfor kræver det nøje planlægning at nå dertil, hvor det virkelig betaler sig at bestemme over sit eget arbejdsliv. Verdens rigeste mennesker har det til fælles, at de selv har skabt deres rigdom. Se bare på Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg osv.

4. En god idé kan være første skridt til rigdom

Originalitet er vigtigt, hvis man skal blive rig. Gør man det samme som alle andre, så kommer man ganske givet til at tjene det samme som alle andre. Man skal være villig til at betræde ukendte stier for at komme til mange penge.

Zuckerberg skabte Facebook, Musk skabte Tesla, Bezos skabte Amazon. Mindre kan selvfølgelig gøre det. Hvad kan du bidrage med, som vil gøre, at pengene vælter ind på kontoen?

5. Hvordan bliver man rig? Investér dine penge

Når man har tjent nogle penge, er det en rigtig god idé at investere dem i stedet for at bruge løs. Man kan i stedet bruge sine penge som et redskab, der fører til endnu flere penge. Des flere penge man har – des lettere er det at tjene endnu flere af dem.

Investeringer i fast bolig eller aktier har vist sig holdbare på den lange bane. Meget kommer selvfølgelig også an på præcis hvad, man investerer i. Fast bolig i København og aktier i Tesla har fx i løbet af de seneste år vist sig som særdeles lukrative investeringer.

6. Sunde mennesker tjener mere

En top tunet hjerne kommer ikke kun af at læse masser af bøger. Fysisk sundhed fører til mental sundhed – og så er det naturligvis meget mere sandsynligt, at man tænker de tanker, som fører til solid udbetaling ved kasse 1.

Det korte af det lange er, at man med fordel kan investere noget tid i at få pulsen op vha. en løbetur eller et besøg i motionscentret. Din hjerne vil takke dig for det bagefter. Mennesker, der lever og spiser sundt, tjener mere.

7. Omgiv dig med det rette netværk

Vores omgivelser betyder rigtig meget for os. Rige mennesker har ikke tjent deres penge på at omgive sig med mennesker, der trækker motivationen ud af dem. Man mærker hurtigt, om andre mennesker gør noget godt for én selv.

Med et godt netværk kommer man langt. Hjælp andre mennesker i deres stræben på succes og vær selv klar til at modtage hjælp. Man kan ikke gøre det hele selv.

8. Brug mindre end du tjener

Hvis man kontinuerligt kan sætte penge af hver måned, vil det føre til en stor opsparing på sigt. Men man kommer ingen vegne ved at sætte pengene i banken. I de seneste år har den lave rente ligefrem ført til, at man har betalt penge for at have penge på sin bankkonto.

Løbende investering af tjente penge har historisk set ført til et godt afkast på sigt. Du kan fx investere i selskaber med udbytteaktier. På den måde kan du få glæde af renters rente, hvis du geninvesterer dit udbytte i nye aktier.

9. Gør dig fri af unødvendig gæld

Der er naturligvis stor forskel på gæld. Du kommer nok ikke udenom at låne penge til at købe en bolig eller en bil. Men der er klart fornuft i at skille sig af med unødig gæld, når man har muligheden for det. Der er ingen grund til at afdrage på lån med dyre renter, hvis man kan udfri lånet i stedet for.

At betale sine lån ud, er ligesom at gøre sig fri af en lænke om benet. En overskuelig økonomi med få lån er vejen til større økonomisk frihed.

10. Få flere forskellige indkomster

Mange bække små er at foretrække. Du kan da godt nøjes med én indkomst. Men hvorfor ikke sprede din indkomst, når mulighederne for det ligger lige for?

Passiv indkomst kan blive et godt supplement til din hovedindkomst. Du kan investere i fast ejendom, kryptovalutaer eller aktier. Eller hvad med at leje din bil eller del af din bolig ud? Du kan også blive medejer af virksomheder, hvis vi tænker på den lidt større skala.

Det korte af det lange er, at mange velhavende mennesker har flere end blot én fast indkomst. Gerne adskillige.

Hvordan bliver man rig? Nu ved du det! Så er det bare med at lægge sig i selen

Det vigtigste råd af alle: Du må ALDRIG give op!

Er der ét karaktertræk, som helt sikkert går igen hos de mest velhavende mennesker, så er det, at de er nogle stædige asener.

Den overordnede plan er at blive rig. Herefter følger en masse underliggende planlægning. Man kommer ihvertfald næppe heller udenom at lægge et budget og holde fast i det.

Søg og du skal finde.

Inspirationen, der vil føre til masser af penge ind på kontoen, ligger frit tilgængelig derude. Det starter med flyvske drømme. Men når det hele gøres mere konkret, er drømmen måske ikke så urealistisk endda.

Hvordan bliver man rig?

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i