Anmeldelse af Toluna

Anmeldelse af Toluna

Toluna

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Internettet er fyldt med diverse hjemmesider, der tilbyder penge for at folk udfylder spørgeskemaer og deltager i undersøgelser. Ofte lover hjemmesiderne, at du kan tjene gode penge på dette. Men kan du stole på det? I denne artikel kommer der en anmeldelse af hjemmesiden Toluna.

Hvor meget kan du ca. tjene? Hvor lang tid vil det tage? Hvad er fordelene og ulemperne ved hjemmesiden? Alt dette vil du finde svar på i denne anmeldelse af Toluna.

Hvad er Toluna?

Konceptet hedder Toluna, og er en hjemmeside, hvor du kan optjene point og belønninger for at svare på spørgeskemaer og undersøgelser. Ud over spørgeskemaer og undersøgelser, kan du også få teste produkter gratis. Du kan også oprette dine egne spørgeskemaer og spørgsmål, som andre medlemmer på Toluna kan svare på.

Pointene som du optjener på Toluna, kan du enten få udbetalt som kontanter via din PayPal eller du kan bruge dine point til gavekort på for eksempel Gavekortet.dk, Coolstuff.dk eller Zalando.dk

Oplevelsen af at være tilmeldt Toluna

Ved at oprette en profil på Toluna får du med det samme tildelt 500 point. Efter dette kan du gå i gang med at tjene point ved at udfylde din profil. Herefter kan du gå i gang med at optjene point ved at svare på diverse spørgeskemaer og undersøgelser. Ved brug af Toluna i 1 uge blev der tilsendt undersøgelser på mail for omkring 30000 point.

Når du modtager en mail om en ny undersøgelse, skal du først og fremmest tage en test, for at se om du er kvalificeret til denne undersøgelse. Du kan risikere at dette sker størstedelen af gangene, og du spilder derfor tid – omkring 5-10 minutter – på at se om du er kvalificeret til undersøgelsen, hvor du så ingen penge tjener eller får nogen kompensation.

Dette føltes derfor som spild af tid, da du ikke har andre muligheder for at se om du er en del af målgruppen uden at tage testene, hvilket tager tid hver eneste gang. Derudover kan du også risikere, at gå i gang med et spørgeskema eller en undersøgelse, hvor du efter 10 minutter bliver smidt ud af undersøgelsen, fordi du ikke passer ind i målgruppen mere.

Dette føltes igen som spild af tid, og du får ingen kompensation eller point for dette.

Ud fra de 30000 mulige point, der kunne optjenes via undersøgelser og spørgeskemaer, blev der på 1 uge tjent i alt 4000 point. Det var kun muligt, at tage 2 ud af 7 forskellige undersøgelser med hver deres belønning på 2000 point – så der blev derfor spildt omkring 45 minutter bare på at se om der kunne tages alle tilsendte undersøgelser.

Der er derfor en masse spildtid på Toluna, som du ikke får nogle point for.

Hvor meget kan du tjene, og hvor lang tid tager det?

Hos Toluna er 20000 point ca. 50 kroner værd. 1000 point er derfor 2.5 kroner værd. De fleste undersøgelser hos Toluna lader dig optjene mellem 1000-5000 point, altså mellem 2,5-12,50 kroner. Du kan se dine optjente point på din konto dagen efter, du har lavet undersøgelsen eller svaret på spørgeskemaet.

Det tager omkring 6 uger at få dine penge udbetalt via PayPal. Du skal derfor vente en god rum tid førend du kan få dine penge udbetalt! Hvis du er indenfor en målgruppe, der kan tage de fleste af undersøgelserne, så kan du ret hurtigt optjene nogle point. På 1 uge blev der sendt undersøgelser, der var 30000 point værd, hvilket vil sige 75 kroner.

Dog blev der kun tjent 10 kroner på 1 uge på grund af målgruppeudvælgelsen. Dette tog omkring 35 minutter at indtjene. Hvis du tjener 10 kroner i gennemsnit om ugen, vil du tjene 40 kroner om måneden. Dette betyder, at du kan tjene op til 480 kroner om året. På 1 uge oprettede Toluna 7 spørgeskemaer på deres hjemmeside, så hvis du kvalificerer dig til alle undersøgelserne, kan du faktisk tjene en ekstra sjat penge hos Toluna. Hvis du kun kvalificerer dig til få af undersøgelserne hos Toluna, så er det ikke mange penge, du kan tjene hos Toluna.

Fordele ved Toluna
Toluna har et pænt og overskueligt design. Det er derfor nemt at gå til, og du kan let finde rundt på hjemmesiden.

Derudover kan du tage kontakt til andre brugere på siden, og selv oprette dine egne spørgeskemaer. Desuden har Toluna oprettet en App, som kan downloades I AppStore. Du kan derfor også svare på spørgeskemaer og undersøgelser over telefonen, og derfor gøre det, når du for eksempel sidder i toget på vej hjem fra skole eller arbejde.

Sidst men ikke mindst sender Toluna ofte spørgeskemaer ud via din mail, så du er altid opdateret, når der kommer nye spørgeskemaer. De sender spørgeskemaer ud, som du så kan gå ind og teste, om du kvalificerer dig til.

Ulemper ved Toluna
En af de største ulemper ved Toluna er, at Toluna ikke målretter deres undersøgelser bedre. Der er for meget tidsspilde, da du skal tage en test bare for at få lov til at besvare spørgeskemaet. Sommetider kvalificerer du dig ikke til spørgeskemaet, og du kan derfor bruge meget tid på ikke at optjene nogle point.

Derudover er belønningen ikke stor, da du ikke kvalificerer dig til alle undersøgelser – faktisk kun meget få af dem. Det kan derfor tage ret lang tid, hvis du vil optjene nogle ordentlige point – og derved penge! Derudover bliver du sommetider kvalificeret til nogle af undersøgelserne, men efter 10 minutter smides du ud af undersøgelsen, fordi du ikke længere passer ind i målgruppen.

Du kan derfor ikke færdiggøre undersøgelsen, hvilket betyder at du har spildt tid og ikke får nogle point alligevel.

Du kan også teste produkter hos Toluna. Dog kræver dette, at du er meget aktiv på siden. Derudover er der også udvælgelser og kvalificeringer for at kunne få et produkt tilsendt.

Du kan derfor godt prøve at tilmelde dig til at blive produkttester for en eyeliner, men dette kræver – ligesom med spørgeskemaerne og undersøgelserne – at du er i den rette målgruppe. Du skal derfor ikke tilmelde dig til Toluna med intention om at få en masse gratis produkter tilsendt.

Det er nemlig ikke sikkert, at du nogensinde kvalificerer dig og får et produkt tilsendt.

Hos Toluna har de også konkurrencer og lodtrækninger kørende, hvor du for eksempel kan vinde en Samsung Galaxy.

Dette kræver dog, at du bruger dine optjente point for at deltage. Du skal derfor bruge point, for overhovedet at være med i en lodtrækning. Da Toluna eksisterer i adskillige lande, bliver vinderchancerne meget små, hvis disse lodtrækninger dækker alle deres afdelinger, hvilket er svær at gennemskue om de gør eller ej.

Skal du tilmelde dig Toluna eller ej?

Hvis du ikke passer ind i målgruppen, og ikke kan svare på alle spørgeskemaerne, så bliver du ikke rig af at være tilmeldt Toluna.

Du vil højst få optjent en skilling til en kop kaffe på en café hver måned. Men hvis du synes det er sjovt at interagere med andre medlemmer, selv oprette dine spørgeskemaer og tjene en lille skilling på dette, så tilmeld dig siden. Eller hvis du elsker at svare på spørgeskemaer, være med i undersøgelser eller teste produkter, hvor du ikke behøver at tjene alverden på dette, så er Toluna en hjemmeside for dig.

Hvis du derfor overvejer at tilmelde dig hos Toluna, skal du gøre op med dig selv, om det er tiden værd, og hvor meget du forventer at tjene. Hvis du er en af de heldige, der kvalificerer sig til alt, kan du tjene gode penge, men sæt ikke næsen op efter dette. Det er højst sandsynligt ikke muligt at være i den rette målgruppe til alle undersøgelserne.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Anmeldelser

Anmeldelse af Opinionsland

Der findes et hav af hjemmesider på internettet som reklamerer med, at du kan tjene penge på din mening som forbruger. Opinionsland er en af