Mangler du lidt ekstra lommepenge, eller skal du bruge penge nu og her til den næste rejse? Så læs med her og tjen hurtige penge. Disse metoder kan skaffe dig nogle ekstra lommepenge. Metoderne er reelle og risikofrie – og du skal ikke selv bruge en hel masse penge for at begynde og tjene penge. Vælg den metode du føler er sjovest, og som kan skaffe dig de penge, du har brug for. En ting er i hvert fald sikker: metoderne, som du lærer her, kan skaffe dig hurtige penge – lige nu og her!

Her får du den komplette guide til at tjene hurtige penge

1. Tjen penge på at se reklamefilm
Der er i dag kommet flere sider, hvor du kan tilmelde dig gratis – og blive betalt for at se reklamefilm. Du bliver enten betalt med penge eller fx gavekort. Det giver ikke meget at se reklamefilm, men kan være et fint supplement til SU eller lignende. Du kan tjene ca. 25 øre pr. film. Jo mere aktiv du er og jo flere film du ser, jo flere penge har du altså mulighed for at tjene. Du kan tilmelde dig gratis på: www.eovendo.dk, hvor de betaler dig for at se reklamefilm. Sådanne sider bør altid være gratis at tilmelde sig, så husk aldrig at tilmeld dig til en side, hvor du skal betale for at oprette en bruger. Det burde være gratis, da firmaerne betaler for din mening som bruger til at optimere deres produkt.

2. Tjen penge på spørgeskemaundersøgelser
Du kan tjene penge på at se reklamefilm, men du kan også tjene penge på at udfylde spørgeskemaundersøgelser. Din mening er guld værd for firmaer, og de vil derfor gerne betale for din mening om deres ydelse eller produkt. Hos både www.survee.dk eller www.mitpanel.dk, kan du blive betalt for din mening ved at svare på nogle spørgeskemaer. Hos Survee kan du tilmelde dig gratis og tjene op til 25 kr. pr. spørgeskema. Hos Mitpanel kan du tjene op til 5 kr. pr. undersøgelse. Du kan enten få udbetalt pengene eller bruge dem på et gavekort.

3. Tjen penge som Mystery Shopper
I dag bruger mange butikker og restauranter Mystery Shoppers for at tjekke om deres service er i orden. Som Mystery Shopper kan du vælge mellem forskellige opgaver, hvor du så skal besøge en butik eller restaurant, og teste kvaliteten af deres service. Du kan oftest tjene mellem 100-500 kr. pr. besøg eller få betalt maden på fx restauranten som belønning. Efter besøget skal du udfylde et spørgeskema af din oplevelse af kundeservicen og kvaliteten. Du kan ansøge om at blive Mystery Shopper lige her: www.shoptimizer.dk, www.blivmysteryshopper.dk, www.servicemind.com eller www.wilke.dk.

4. Tjen penge som chauffør for Uber
Hvis du har en bil – så kan du altså tjene ekstra penge som chauffør for Uber. Du kan køre præcist, når det passer dig – og det kan derfor give dig en god sjat penge ved siden af din indkomst. De passagerer du kører med betaler via Ubers App. Herefter får du sat pengene ind på din bank- eller Paypal konto. Du tjener omtrent 80 % af hvad hver enkelt køretur koster. De sidste 20 % går til Uber. Du kan tilmelde dig på www.uber.com eller via deres app.

5. Tjen hurtige penge på sportsbetting
Sportsbetting er ultimativt en af de hurtigste måder at tjene penge på – lige nu og her. Du behøver ikke engang have særlig meget forstand på betting (selvfølgelig er dette en fordel), da du kan følge en masse bettingeksperter på de sociale medier. Du kan gøre dette hver dag og når som helst – og hvis du er god eller heldig, kan du tjene en masse penge på betting. Derudover kan du få en velkomstbonus på mange forskellige bettingsider såsom:

Opret en gratis profil på en af følgende sider – og kom i gang med at spille!

6. Tjen penge på dine brugte ting
Danskerne elsker brugte ting, og flere tjener i dag en masse penge på, at sælge deres aflagte tøj, møbler eller kunst. Hvis du står og mangler penge lige nu og her, kan dette være en god måde, at tjene nogle ekstra penge på. Der findes mange forskellige måder til, hvordan du kan sælge dine brugte ting. Du kan fx købe en stand på et loppemarked i sommermånederne og bruge en dag eller weekend på dette. Tjek denne side ud for at se, hvornår der er loppemarkeder: Markedskalenderen. Hvis du foretrækker at gøre det online, så kan du oprette en gratis profil på www.trendsales.dk, hvis det er tøj, du gerne vil sælge. Du kan også oprette en gratis profil på www.dba.dk. Her bliver der mere solgt møbler, elektronik og lignende. Det er også muligt at sælge dine brugte ting via de sociale medier. Fx findes der en masse salgssider på Facebook.

7. Tjen penge som statist
Har du altid drømt om, at være med i en reklamefilm eller i en musikvideo? Så kan du tjene penge på at være statist. Dette giver som regel 500-1000 kr. pr. dag afhængig af jobbet. Sommetider bliver du i stedet belønnet med et gavekort eller lignende. Du kan oprette en gratis bruger lige her: www.statist.dk. Så har du en drøm om at være skuespiller, så opret dig en profil og tjen nogle hurtige penge.

8. Tjen penge på at lære fra dig
Har du et talent alle beundrer dig for? Er der noget, du bare ved, at du er god til og måske lidt bedre end alle andre? Hvis ja – så opret dig en profil på www.laernogetnyt.dk. Her bliver der formidlet kontakt mellem folk, der gerne vil lære noget nyt, og folk som gerne vil undervise. Du kan helt selv oprette en annonce om, hvad du vil undervise i, og hvor meget dette ville koste. Så er det bare at vente på, at du bliver kontaktet og kan tjene penge på at lære fra dig.

9. Tjen penge på at være mentor
Er der et fag du altid har været god til, og er du god til at formidle din viden til andre? Så bliv en mentor. Med dette menes der, at du yder skole- og lektiehjælp til en skoleelev eller studerende, der har brug for det. Du kan som mentor tjene op til 150-250 kr. i timen. Det er derfor et velbetalt job, som du kun behøver at bruge et par timer på om ugen. Du kan derfor hurtigt tjene nogle gode penge som mentor. Der er nogle krav, du skal opfylde for at være mentor, som du kan se inde på hjemmesiden. Hvis du opfylder kravene, så ansøg her: Mentordanmark.

10. Bliv forsøgsperson
Hvis du vil hjælpe forskning og videnskab, så kan du blive forsøgsperson og tjene penge på det. Inde på denne side: www.forsoegsperson.dk, kan du se hvilke forsøg, der mangler forsøgspersoner, og se om det er noget for dig. Det er oftest nogle bestemte personer, de søger, men du kan være heldig, at det lige er dig, de har brug for. Du bliver betalt med honorar, og beløbet er meget forskelligt. Dette afhænger blandt andet af forsøgets længde (er det en dag, et par timer eller over flere måneder), og hvad forsøget handler om.

Konklusion

Tjen hurtige penge ved at bruge den komplette guide her. Nogle af metoderne er mere krævende end andre, men de kan alle sammen skaffe dig hurtige penge. Så hvis du lige mangler lidt ekstra penge til ferien, eller du har set nogle bukser du bare må eje – så vælg den metode, du mener, er sjovest og kom i gang!

Insiderviden grafik
De eneste 8 måder at tjene penge på Internettet.
Vil du have en e-mail hver gang vi kommer med en ny guide som denne? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder - du modtager også "De Eneste 8 Måder at Tjene Penge på Internettet" som velkomstgave inden for 5 minutter!