Tjen hurtige penge – 11 måder at få lidt ekstra ind på kontoen

Tjen hurtige penge – 11 måder at få lidt ekstra ind på kontoen

tjen hurtige penge

Del denne artikel

Tjen hurtige penge! Mangler du lidt ekstra lommepenge – eller skal du bruge penge nu og her til den næste rejse? Så læs med og lav hurtige penge. Disse metoder kan skaffe dig nogle ekstra lommepenge – hurtigt.

Metoderne er reelle og risikofri – du skal ikke selv bruge en hel masse penge for at komme i gang. Vælg den metode du føler er sjovest og som kan skaffe dig de penge, du har brug for.

Én ting er i hvert fald sikker: Metoderne, som du lærer her, kan skaffe dig hurtige penge – lige nu og her!

Her får du den komplette guide til at tjene hurtige penge

Fra afsnit 1-11 – hvordan kan du se dig selv tjene hurtige penge bedst muligt?

1. Tjen hurtige penge på at se reklamefilm

Der er i dag kommet flere sider, hvor du kan tilmelde dig gratis – og blive betalt for at se reklamefilm. Du bliver enten betalt med penge eller gavekort mm. Det giver ikke meget at se reklamefilm – men kan være et fint supplement til SU eller lignende. Du kan tjene ca. 25 øre pr. film.

Jo mere aktiv du er, og jo flere film du ser, des flere penge har du altså mulighed for at tjene. Du kan tilmelde dig gratis, hvorefter man så betaler dig for at se reklamefilm. Sådanne sider bør altid være gratis at tilmelde sig, så husk aldrig at tilmeld dig til en side, hvor du skal betale for at oprette en bruger. Det bør være gratis, da firmaerne betaler for din mening som bruger til at optimere deres produkt.

Tilmeld dig her:

2. Tjen hurtige penge på spørgeskemaundersøgelser

Du kan tjene penge på at se reklamefilm – men du kan også tjene penge på at udfylde spørgeskemaundersøgelser.

Din mening er guld værd for firmaer. De vil derfor gerne betale for din mening om deres ydelse eller produkt. Hos Survee kan du tilmelde dig gratis og tjene op til 25 kr. pr. spørgeskema. Hos m3panel kan du tjene op til 5 kr. pr. undersøgelse. Du kan enten få udbetalt pengene eller bruge dem på et gavekort.

Tilmeld dig her:

3. Tjen hurtige penge som mystery shopper

I dag bruger mange butikker og restauranter mystery shoppers for at tjekke om deres service er i orden.

Som mystery shopper kan du vælge mellem forskellige opgaver, hvor du fx så skal besøge en butik eller restaurant, og teste kvaliteten af deres service og produkter. Du kan oftest tjene mellem 100-500 kr. pr. besøg eller få betalt maden på fx restauranten som belønning.

Efter besøget skal du udfylde et spørgeskema vedrørende din oplevelse af kundeservicen og kvaliteten.

Ansøg om at blive mystery shopper her:

4. Lån penge ud

Der findes diverse platforme, hvor man kan låne penge ud via virksomheder. Du får så en fast procentdel af den samlede indtægt ved lånet. Dette kan være en nem måde at forøge din opsparing. Man kan også låne penge ud på forskellige grupper på Facebook.

Bered dig dog på at skulle hive dine penge hjem, da der er tale om mennesker i nød, der låner penge på den måde. Det er med stor risiko at låne penge ud med renter som privatperson. Nogle af stederne er der gode procenter at komme efter.

Lån penge ud her:

5. Tjen penge på sportsbetting – ADVARSEL – STOR RISIKO!

Sportsbetting er ultimativt en af de hurtigste måder at tjene penge på – lige nu og her. Du behøver ikke engang have særlig meget forstand på betting (det er dog en klar fordel), da du kan følge en masse bettingeksperter på fx de sociale medier.

Du kan bette hver dag og når som helst. Hvis du er god eller heldig, kan du tjene en masse penge på betting. Derudover kan du få en velkomstbonus på mange forskellige bettingsider såsom. Ligeså hurtigt som man kan vinde penge, kan man dog tabe dem. Langt de fleste sportsbettere kører med underskud. Kun omkring 1% tjener penge på den lange bane.

Du kan også spille på online casino på de fleste betting-sider. Det er næsten overflødigt at nævne – men alligevel: De fleste taber deres penge på den måde.

Spil på sport og alt muligt andet her:

6. Tjen penge på at sælge dine brugte ting

Danskerne elsker brugte ting. Mange tjener i dag en masse penge på at sælge deres aflagte tøj, møbler eller kunst. Hvis du står og mangler penge lige nu og her, kan dette være en god måde at tjene nogle ekstra penge på.

Der findes mange forskellige måder at sælge dine brugte ting på. Du kan fx købe en stand på et loppemarked i sommermånederne og bruge en dag eller weekend på dette. Tjek denne side ud for at se, hvornår der er loppemarkeder: Markedskalenderen.

Sælg dine ting her:

7. Tjen penge (eller andet) som statist

Har du altid drømt om at være med i en reklamefilm eller i en musikvideo? Så kan du tjene penge (og andet) på at være statist. Det giver som regel 500-1000 kr. pr. dag afhængig af jobbet. Sommetider bliver du i stedet belønnet med et gavekort eller lignende.

Du kan oprette en gratis bruger og håbe på et super tilbud om en statistrolle Har du en drøm om at være skuespiller, så opret dig og tjen (forhåbentlig) nogle hurtige penge.

Opret dig som statist her:

8. Investér i kryptovaluta

Du kender sikkert til nogle vilde historier om folk, der har købt bitcoins og tjent styrtende med penge.

Kryptovaluta er en form for penge, der kun eksisterer online. Det er en investeringsform, som er meget risikabel – men som kan betyde nemme penge – hurtigt – hvis man er heldig og dygtig! Hvis du virkelig rammer bulls eye, er det nok at smide få penge efter kryptovaluta. Kursen svinger nemlig meget op og ned – meget mere end aktiekurser.

Det er gerne helt nye former for kryptovalutaer, der rummer den største potentielle gevinst (og risiko).

Køb kryptovaluta her:

9. Tjen penge på at være mentor

Er der et fag du altid har været god til? Er du god til at formidle din viden til andre? Så bliv mentor!

Med dette menes der, at du yder hjælp til en skoleelev eller studerende, der har brug for det. Du kan som mentor tjene op til 150-250 kr. i timen. Det er derfor et velbetalt job, som du kun behøver at bruge et par timer på om ugen.

Du kan hurtigt tjene nogle gode penge som mentor. Der er nogle krav, du skal opfylde for at blive mentor. Dette er et velbetalt job, hvor du tilmed yder uvurderlig hjælp for en studerende med brug for det.

Bliv mentor her:

10. Bliv forsøgsperson

Hvis du vil hjælpe forskning og videnskab, så kan du blive forsøgsperson og tjene penge på det. Du kan se hvilke forsøg, der mangler forsøgspersoner – og om det er noget for dig.

Det er oftest nogle bestemte personer, der søges – men du kan være heldig, at det lige er dig, der er brug for. Du bliver betalt med honorar – beløbet er meget forskelligt ud fra hvilket forsøg, det drejer sig om. Det afhænger også af forsøgets længde (er det en dag, et par timer eller over flere måneder) og andre ting.

Tilmeld dig som forsøgsperson her:

11. Tjen penge på dine særlige evner

Fiverr er en hjemmeside, hvor du kan tilbyde din ekspertise. Hvis du er god til at skrive tekster, programmere eller redigere videoer kan der være penge at hente.

Kort sagt – der er tale om freelance-opgaver om næsten alt mellem himmel og jord online.

Tilmeld dig fiverr her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg tjene penge hurtigt?

Der findes forskellige steder på nettet, hvor man kan tjene lidt på at udfylde spørgeskemaer eller se reklamefilm. Man kan også sælge sine brugte ting eller blive forsøgsperson.

Hvordan kan man tjene penge på nettet?

Man kan tjene hurtige penge på nette ved at udfylde spørgeskemaer eller se reklamefilm. Af lidt mere risikable metoder kan nævnes investering i aktier eller kryptovalutaer. Her skal det absolut med i dine overvejelser, at man også kan tabe en del af sine penge.

Hvordan får man flere penge?

Man arbejder mere. Det er det traditionelle og fornuftige svar. Hvis du allerede har en opsparing af en vis størrelse, kan der være mening i at investere sine penge. Aktiemarkedet er fx altid steget over tid. Man skal dog væbne sig med masser af tålmodighed, da kurserne også kan gå nedad.

Hvordan bliver man rig?

Rige mennesker har næsten alle det til fælles, at de har arbejdet meget for at nå dertil. Men man holder ikke til at arbejde meget, hvis man ikke kan lide sit arbejde. Find derfor noget, som du kan lide at stå op til om morgenen.

Konklusion – Tjen hurtige penge

Tjen hurtige (og nemme) penge ved at bruge den komplette guide her. Nogle af metoderne er mere krævende end andre – men de kan alle sammen skaffe dig hurtige penge.

Hvis du lige mangler lidt ekstra penge til ferien, eller du har set nogle bukser, du bare må eje – så vælg den metode, du mener, er sjovest og kom da bare i gang.

Tjen hurtige penge og hav det sjovt på samme tid!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler