Tjen penge online

Tjen penge online

Tjen penge online

Del denne artikel

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Hvis du, som så mange andre, ønsker at øge din økonomiske formåen vha. onlinebaseret arbejde hjemmefra, er her nogle tips til, hvordan du bærer dig ad. Det er faktisk ikke umuligt. Tjen penge online – måske fra din sofa!

Det er især vigtigt at overveje affiliate marketing. Det handler om at etablere et samarbejde med en virksomhed og reklamere for den. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Man kan fx tilmelde sig et netværk. Ifølge moneymarket vil det på dette netværk fremgå, hvem der ønsker reklame, og hvor meget de er villige til at betale for den. Bl.a. kan nævnes følgende netværk:

 • Euroads
 • Netboosteraffiliate
 • Partner-ads
 • Tradedoubler

Publicerer reklamen og tjen penge online

Facebook
Moneymarket.dk nævner muligheden for at oprette en Facebookside. Her handler det om at få mange til at like siden, og herefter reklamere for enten én eller flere virksomheder. Du vil herefter tjene penge hver gang, en besøgende klikker på et reklamelink tilhørende én af dine samarbejdspartnere. Det handler i denne sammenhæng naturligvis om at kende sin ”fanskare”, så man ikke reklamerer for produkter, de ikke er interesserede i.

Youtube
En anden væsentlig metode til at tjene penge online er naturligvis Youtube. Her opretter du en kanal, som folk kan følge, og så uploader du relevante videoer, som du tror, dine følgere vil kunne lide. I forbindelse med disse videoer vedlægger du annoncer fra forskellige virksomheder, og så virker det lidt efter samme princip som Facebookmodellen. Det er endvidere vigtigt, siger TV2, at huske, at alle videoer du uploader, skal være dine egne. Du skal være ophavsmanden til alt indholdet på videoerne, eller have skriftlig tilladelse af den oprindelige kunstner til at benytte materialet (såfremt det er musik.)

Blog
Fungerer lidt som de ovenstående muligheder. Du opretter en blog, får nogle følgere, og begynder at reklamere for forskellige virksomheder. Samtidig er der muligheden for at indlede en anden type samarbejde med virksomheder, der går ud på at promovere specifikt indhold. En virksomhed vil måske bede dig promovere en bestemt ladyshaver, og betaler dig for din indsats. Du skal dog være opmærksom på loven om markedsføring (§4.) Der er set eksempler på strafferetsligt efterspil for bloggere, der har reklameret for produkter uden at tydeliggøre, at der var tale om en reklame.

Det skal dog understreges at en reklame, ifølge forbrugerombudsmanden, udelukkende er materiale baseret på en udtrykkelig aftale indgået mellem virksomhed og blogger om at promovere et produkt. Du kan derfor ganske roligt anmelde produktet pr. eget initiativ, hvis du ønsker. Du bør samtidig overveje, at mange reklameindlæg måske vil irritere dine følgere, hvorfor du eventuelle skal begrænse disse indlæg.
Du kan desuden tilføje AdSense-koder på din blog. Dette er reklamer fra Google, som du vil tjene penge på, siger onlinebijobber.dk. Google vil med disse koder selv målrette dine reklamer efter din blogs indhold således, at de burde falde i dine følgeres smag. For yderligere inspiration læs evt. tjen penge på blog

Hjemmeside
Du kan selvfølgelig også lave en traditionel hjemmeside. Her er affiliate marketing og AdSense-koder naturligvis også relevante. Den eneste forskel på en blog og en hjemmeside er, ifølge webdesigner.dk, at bloggen (i det mindste tidligere) var mere dagbogspræget med øget mulighed for dialog brugerne imellem. Nyeste indlæg fremgik først, hvor en hjemmesides udseende er mere statisk. Forsiden vil kontinuerligt være den samme, med mindre du vælger at ændre den. Samtidig er der ikke mulighed for at kommentere på sidernes indhold.

Webdesigner.dk fremhæver især hjemmesider med overskuelighed og grundighed ift. indhold og annoncer. Bl.a. nævnes en side, hvor alle kroer osv. i Danmark opføres samt tilhørende annoncer. Det er i denne sammenhæng nemt for den besøgende at skabe overblik over sine muligheder, og herefter tilgå den ønskede kro – hvorved hjemmesidens ejer tjener penge.

Sælge billeder
Tjen penge online ved at sælge dine billeder. Du kan tilmelde dig forskellige sider, der videresælger privatfotos. Det er i denne forbindelse naturligvis en fordel at have et kvalitetskamera, men hvis man er talentfuld nok, er det måske mindre væsentligt. Tjen-mere.dk nævner disse sider:

 • Fotolia
 • Dreamstime
 • Big Stock Photo
 • 123 Royalty Free (123RF)
 • Shutterstock
 • Crestock

Lyt til musik
Jo, det er rigtigt nok- tyt til musik og tjen penge online. Du kan, ifølge tjen-mere.dk, også forøge din indtægt ved at lytte til nye kunstneres musik på Slicethepie.com. Feedback er altid vigtig, og den kan du så byde ind med – og tjene lidt på samtidig.

Spørgeskemaer
Det er også muligt at tilmelde sig forskellige sider, der herefter jævnligt vil fremsende spørgeskemaer, som man udfylder og modtager et beløb for. Bl.a. kan nævnes:

 • Survee
 • Eovendo
 • Toluna
 • Globaltestmarket
 • Mitpanel.dk
 • Yougov
 • Opinionsland
 • YourVoice

Det er derfor blot at kaste sig ud i det. Det er under alle omstændigheder en sjov proces, siger mange, der allerede er begyndt.

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i