Tjen penge online på 20 måder – Den komplette liste

Tjen penge online på 20 måder – Den komplette liste

Tjen penge online

Del denne artikel

Tjen penge online! Det er noget, som rigtig mange mennesker har et håb om. Faktisk kan du komme i gang allerede i dag, hvis du griber opgaven seriøst an. Vi guider dig på vej.

Arbejdsmarkedet forandrer sig hele tiden. Det er ikke længere sådan, at man enten er bager, smed eller advokat. Man behøver ikke arbejde fra 8-16 som fastansat for at tjene penge.

Coronakrisen i 2020-2021 gjorde det klart for enhver, at man kan arbejde hjemmefra med rigtig mange ting. Kontorarbejde blev henlagt til bag hjemmets fire vægge hos den ansatte – og det var der faktisk overraskende mange fordele ved.

Her i artiklen koncentrerer vi os om 20 friske bud på online indtjening uden ansættelse. Det er altså i princippet måder at tjene penge på derhjemme, som du kan gå i gang med allerede i dag.

Vi giver en kort introduktion til de enkelte områder ogg viser dig videre – hvis det er en vej, du vil gå.

1. Gør dig lækker som freelancer og tjen penge online

Dette første punkt dækker i virkeligheden over en hel masse forskelligt. Tænk over, hvordan du kan tilbyde din arbejdskraft online og gør det herefter muligt for arbejdsgivere at finde frem til dig.

Det er faktisk muligt at ‘blive ansat’ på nettet uden en almindelig jobsamtale. Freelance-jobs er i sin essens ikke faste, så det handler om at hive rigeligt med opgaver i land. Man skal gøre sig klart, at man ikke kommer sovende til det. Der er mange om buddet.

Står du for et strålende stykke arbejde, kan du komme foran i køen. Mange sites på nettet, der tilbyder freelancere at annoncere, opererer ud fra et belønningssystem. Det ses derfor tydeligt, når arbejdsgivere har givet dig topkarakter for opgaver.

Gør det muligt at hyre dig som freelancer her:

2. Investér i aktier

Man skal have penge for at kunne investere. Sådan er det nu engang. Man behøver dog ikke mange penge for at komme i gang med at investere. Få penge investeret for mange år siden, kan være blevet meget mere værd – hvis de blev investeret klogt i sin tid.

Et godt råd er at benytte sig af en aktiesparekonto, hvor man indbetaler et beløb pr. måned. Her betaler man ikke kurtage (gebyr) som spiser en del af beløbet.

Man kan investere i faste og stabile aktier som fx danske Novo Nordisk. Ellers også kan man gribe det hele mere risikabelt an. Det er helt op til dig.

Det er også muligt at investere i fonde eller ETF’er, hvor man spreder sig ud over en hel række aktier.

Køb og hold i mange år. Sådan lyder den mest sikre strategi, når det kommer til aktier. Aktiemarkedet er nemlig altid steget over tid – historisk set. Men det kommer naturligvis i høj grad an på, hvad man investerer i.

Bliv investor i aktier her:

3. Investér i kryptovaluta

Ja, man skulle helt sikkert have købt Bitcoins for år tilbage. Bare en beskeden investering var blevet meget mere værd – ganske passivt. Siden er der så kommet mange flere former for kryptovalutaer frem. Nogle af dem er steget ganske meget i værdi – enkelte andre har været katastrofale at smide penge efter.

Kryptovaluta er noget sjovt noget, som kan være svært at blive klog på. Du kan således kun anvende kryptovaluta som egentligt betalingsmiddel ganske få steder. Men det kan du jo være ligeglad med – bare din investering vokser i værdi.

Tag lige et grundigt tjek på den kryptovaluta, du overvejer at investere i. Selvom potentialet kan synes kæmpestort er der gode grunde til at tænke sig rigtig godt om.

Mere om at investere i kryptovaluta:

4. Lej din bil ud

Hvis du helst sidder bag din computer, så kommer din eventuelle bil ikke meget ud at køre. Hvorfor ikke give den mulighed for at røre sig – og tjene penge på det samtidig.

Gomore er alletiders platform for at leje sin bil ud. Mange andre har gjort det før dig – derfor er der styr på tingene. Du er dækket ind, hvis der skulle ske noget uheldigt i forbindelse med udlejningen. Du kan sådan set vælge på hvilke vilkår, netop din bil skal udlejes.

Sådan lejer du din bil ud:

5. Opret en blog og tjen penge online

Man kan tjene penge på at blogge. Det ved du sikkert godt allerede. I løbet af de seneste år er der dog kommet masser af nye bloggere til. For hvem vil egentlig ikke gerne tjene på at skrive om noget, der interesserer en?

Mange nye bloggere betyder øget konkurrence. Det er ikke længere et nyt og friskt marked, hvor du kan være med fra den spæde start. Dette giver dig på den anden side mulighed for at lade dig inspirere af de blogs, der allerede findes derude.

Disclaimer: Du skal sætte masser af timer af til opgaven, hvis du vil have en chance for at blive professionel blogger!

Læs om at tjene penge som blogger her:

6. Gør karriere på YouTube

Kan du huske YouTube uden alle de der irriterende reklamer?

Hvis ja, så er du ikke helt ung længere. Dengang var det dog ikke til at tjene penge på YouTube, som det er i dag. De mest populære YouTubere laver rigtig gode penge på deres videoer. Det kræver, at der er masser af mennesker, som ser med uge efter uge.

Reklamer er kun noget værd, når der er folk, som kigger på dem. De mest sete videoer på YouTube er dermed de mest interessante for annoncører. Det kan være, du har en god idé, som vil føre til den næste succesfulde YouTube-kanal med tusinder af seere.

Gør dig klogere på, hvordan man tjener penge på YouTube:

https://youtu.be/ZzdFxvD0-JQ

7. Tjen penge online på apps

Tjen penge på apps – hvor nemt lyder det ikke lige?

Men det er faktisk virkelighed. Der findes apps, som belønner dig for at bruge dem. Du bliver ikke millionær. Det er dog helt sikkert. Eller jo – hvis du opfinder en banebrydende app, som bliver downloadet af millioner af mennesker.

Apps er kommet for at blive. Det er faktisk meget sjovt at dykke ned i området og se på, hvad det kan føre til af lette indtægter.

Lær mere om, hvordan du kan tjene penge på apps:

8. Bliv online underviser

Hvis du nu er god til et eller andet – eller ved en masse – hvorfor så ikke dele ud af det?

Man behøver jo ikke være folkeskolelærer for at undervise. Coronakrisen viste med al tydelighed, hvordan man kan mødes online. Det er ikke det samme som et fysisk møde. Til gengæld kan online undervisning spare en for udgifter i forbindelse med leje af lokale og tid til transport.

Hvad kan du undervise i online? Sprog? At spille på et instrument? Fysik? Eksamenforberedelse? Skrivekursus?

Om online undervisning:

9. Svar på spørgeskemaer

Du kan tjene penge på at sige din mening. Eller ihvertfald blive belønnet for det …

Der findes flere steder online, hvor man kan udfylde spørgeskemaer og på den måde optjene point. Disse point kan så veksles til gavekort fra virksomheder eller kolde kontanter via fx PayPal.

Du skal dog vide, at der skal svares på RIGTIG mange spørgsmål, før der bliver afregning ved kasse 1. Vi har lavet en stor undersøgelse af fænomenet her på siden.

Bliv ekspert på online spørgeundersøgelser:

10. Tjen penge online på Twitch

Man kan faktisk tjene penge på at spille computer. Men der er mange om buddet. Twitch er et sted, hvor man kan se andre spille computer. Dette selvfølgelig af flere grunde. Dels kan man lære tips og tricks om de forskellige spil fra eksperter. Dels kan man leve sig ind i spillene, som hvis man selv spillede med.

På samme måde som med YouTube, så handler det om at have mange seere, når man spiller. De mest sete profiler på Twitch har dermed gode muligheder for reklameindtægter. Ja, det kan endda være, at du kommer til at sælge merchandise med dit navn på, når du er blevet berømt igennem Twitch!

Læs mere om at tjene penge på Twich:

11. Tjen penge på billeder

Vi tager alle sammen billeder en gang imellem. Så hvorfor ikke tjene penge på dem, når nu muligheden er til stede?

De bedste billeder sælger bedst. Så enkelt er det. Du kan lægge dine billeder op til salg på en del platforme online. Det er ligesom at kaste en snøre ud og vente på, at en fisk bider på. Hvis du tager rigtig mange billeder, kan du brede dig ud over mange platforme.

Et godt kamera er ikke lig med succes, selvom det naturligvis ikke skader med fremragende billedkvalitet. Originalitet har også utrolig meget at sige. Det handler om at tage unikke billeder, som ikke allerede findes hvor som helst.

Lær mere om at tjene penge på billeder:

12. De populære profiler på Instagram tjener penge

Masser af følgere på Instagram kan være lig med sorte tal på bundlinjen. Bare tag et kig på, hvor flittigt de kendte reklamerer for diverse produkter i deres feed.

Hvis du af en eller anden grund også lykkes med at skrabe en skare af følgere sammen på Instagram, kan du godt tjene penge på det. Det gælder om at hive aftaler i land fra virksomheder, der betaler dig for at skabe synlighed omkring deres produkter eller services.

Det er de særeste ting, der hitter på Instagram. Hvis du ikke er et alment kendt ansigt i Danmark, kan du alligevel godt bygge en succesfuld profil op. Niche-profilerne, som koncentrerer sig om ét enkelt emne, står godt i forhold til ‘brede’ profiler med billeder og videoer af alt mellem himmel og jord.

Så hvad skal din Instagram-profil handle om? Og hvordan vil du gribe tilværelsen som influencer an?

Få mere viden om at tjene penge på Instagram:

13. Test websites og få penge for det

Alting skal testes ordentligt igennem, før det er klar til at ramme den brede befolkning. Sådan forholder det sig naturligvis også med hjemmesider. Derfor findes der steder, hvor man kan blive belønnet for at prøve websites af.

Det handler om at give de første almene besøgende på hjemmesiden den bedste oplevelse. Det første indtryk er meget vigtigt. Derfor skal der så meget styr på sagerne, som overhovedet muligt, før man trykker ‘Udgiv’.

Læs om at teste hjemmesider af mod belønning:

14. Sælg ting på nettet og tjen penge online

Alle platforme ligger klar til dig. Du behøver således ikke selv bygge din webshop op fra bunden. Om du bruger Marketplace på Facebook, Amazon eller DBA er underordnet – så længe dine annoncer, når ud til folk.

Handel på nettet er en gigantisk ting. Det er ikke små beløb, der skifter hænder på daglig basis. Det gælder i sagens natur om at handle med ting, man ved noget om, og som kan give en solid indtjening.

Hvis du er lidt fræk, kan du fx købe ting på DBA, som du sælger videre til en højere pris. Igen – det drejer sig om at have øje for en god handel – både den ene og anden vej. Du slipper nok ikke helt for at forlade pladsen bag computeren. Men rigtig meget kan sendes til dig efter køb. Og så kan du sende det videre, når du har effektueret et salg til en højere pris (forhåbentlig).

Gør karriere som online krejler:

15. Tjen penge online på at spare penge

Dette er helt sikkert det kedeligste råd på listen. Hvis du har set TV-programmer som Luksusfælden, ved du det alt for godt allerede. Der er rigtig mange penge at spare ved at kigge på, hvordan man egentlig bruger sine penge.

Og hver en krone sparet er som bekendt en krone tjent.

Sparede penge kan man fx investere i aktier eller kryptovaluta. Pludselig kan dine sparede penge vokse sig mere værd med tiden. Der kan være mange gode grunde til at kigge sine udgifter igennem. Det kan sagtens være, at du er en af dem, som har faste abonnementer kørende, som du egentlig ikke gør brug af.

Eller hvad med de dyre kopper café latte, som du køber flere af hver eneste uge. Det kan blive til rigtig mange penge over tid. Hvad med om du nøjes med den billige pulverkaffe fra Netto?

Og sådan kan man blive ved! Mange af tilpasningerne kan ske online.

Kig dit forbrug igennem og tjen penge ved at spare:

16. Bliv lånehaj via crowdlending

Crowdlending går kort fortalt ud på at bidrage til at virksomheder eller privatpersoner kan låne penge. I stedet for at låne gennem banken kan man låne via crowdlending, hvor en gruppe investorer sørger for, at det ønskede beløb er til rådighed.

Der er dog selvfølgelig både fordele og ulemper ved at smide penge efter crowdlending.

Du kan få et ganske fint afkast på årlig basis. Du kan selv vælge, hvad dine penge skal finansiere. Du hjælper virksomheder efter eget valg. Du kan få glæde af verdens 8. vidunder – renters rente.

Ingen forside af medaljen uden en knap så morsom bagside:

Du kan i uheldige tilfælde godt risikere, at løntageren ikke betaler pengene tilbage som aftalt. Dine renter er ikke skattefri. Det kan være, at virksomheden, der låner penge ikke er, hvad den oprindeligt udgav sig for at være.

Lær mere om crowdlending:

17. Skriv en (e)bog

Skriv en god – hvorfor ikke?

En e-bog er dog noget mere overskueligt at kaste sig over. Der findes således skabeloner, man kan benytte sig af. Hvis du alligevel holder af at skrive om emner, der interesserer dig – hvorfor så ikke få det ned på skrift i en e-bog, du kan sælge videre?

E-bøger sælges ofte på blogs og hjemmesider med fokus på samme emne. Det kan være en lille sideindtægt og samtidig et værk, du vil være stolt af i mange år frem.

Din e-bog skal naturligvis være velskrevet og flot designet for at kunne sælge.

Lær mere om e-bøger:

18. Tjen penge online på spil

Man kan vinde på spil – men man kan naturligvis også tabe. De gyldne gevinster lokker selvfølgelig, og vi kender alle til Lotto-millionærer og folk, der har vindet formuer på Oddset.

Derfor skal man virkelig tænke sig grundigt om, før man sætter sine penge på højkant online.

Der kan være mening i at spille, hvis dine vinderchancer ikke kun har med held at gøre. Hvis du fx er en suveræn pokerspiller, eller ved en masse om sport – så er der måske gevinster i sigte.

Læs om at spille online:

19. Lej dele af dit hjem ud

Hvis du et værelse eller afdeling af dit hjem, som du ikke bruger – hvorfor så ikke tjene penge på at leje det ud?

Det kan også være, du skal ud at rejse. Her er Airbnb og andre sites nemme at benytte sig af, når man vil leje sit hjem ud.

Der er både fordele og ulemper ved udlejning af sit private hjem. Det handler om at oparbejde nogle rutiner, der gør processen så let som muligt og mindst mulig smertefri.

Læs om at leje dit hjem ud:

20. Bliv oversætter og tjen penge online

Du kan læse og skrive dansk. Det er jo ikke et af verdens mest talte sprog. Derfor kan der være penge i denne sjældne evne.

Danmark er et godt marked at komme ind på som virksomhed. Pengene er store i forhold til mange andre lande i verden. Du kan bidrage til synlighed ved at oversætte virksomheders tekster til dansk. Der er dog mange om buddet – men hvorfor ikke kaste en snøre i vandet og håbe på bid.

Du kan også tjene penge på, at Babelstårnet i sin tid blev bygget til stor forvirring for menneskeheden.

Opret dig som oversætter her:

Tjen penge online – Det er egentlig bare at klø på!

Ingen penge kommer af sig selv. Ihvertfald ikke uden man gør bare en lille indsats. Mange af ovennævnte tips kan virke urealistisk ved første øjekast. Tænk dog på, at andre har tjent penge på sådan vis før dig – så hvorfor skulle det ikke også kunne lykkes for dig?

Verden er stor og under forandring. Det samme er arbejdsmarkedet. Du behøver ikke en fastansættelse og et 8-16-job for at tjene penge. Internettet rummer således en hel del muligheder for at tjene penge hjemme bag skærmen.

Lad dig ikke begrænse af hvad andre siger ikke er muligt. Du kan også komme i gang med at tjene penge online allerede i dag!

TJEN PENGE ONLINE

Lad mig vise dig de 3 bedste produkter på Internettet, der tilsammen giver dig over 5.000 kroner i daglig profit!

Relaterede artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?
Artikler

Hvad skal jeg sælge i min webshop?

Hvad skal jeg sælge i min webshop? Et af livets helt store spørgsmål. Ifølge Dansk Erhverv er danskerne et af de mest e-handelsinteresserede folkefærd i